Què pots fer si et falta os per a un implant?

PUBLIREPORTATGE | Els abonats i abonades de Clubs Claror tenen avantatges exclusius en les clíniques dentals del grup Odontquality
Què pots fer si t’han dit que et falta os per a un implant?

Els implants dentals zigomàtics són una alternativa per a pacients amb atròfia extrema o “manca d’os”

És molt freqüent que un professional de l’odontologia hagi de dir a un pacient que li falta os suficient per a la col·locació d’un implant. Sobretot a mesura que tenim més edat.

Ens hem de resignar?

La resposta és no. Hi ha una gran alternativa, els implants zigomàtics.

IMPLANTS DENTALS ZIGOMÀTICS

Els implants dentals zigomàtics són una alternativa per a pacients amb atròfia extrema o “manca d’os”, ja que a diferència dels implants tradicionals, i gràcies a la seva longitud, es fixen en l’os zigomàtic, que ofereix millor densitat i gruix.

Tenen l’avantatge que no requereixen empelts previs a l’os que impliquen temps de tractament prolongats.

A més, el tractament amb implants zigomàtics és predictible, amb alt percentatge d’èxit i amb un índex relativament baix de complicacions, sempre que sigui realitzat per cirurgians experimentats.

A Odontquality comptem amb un cirurgià maxil·lofacial expert en la col·locació d’aquest tipus d’implants, el Dr. Samir Aboul-Hosn Centenero, que a més és cap de dispositiu de la secció de cirurgia maxil·lofacial de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Si mai t’has trobat amb la resposta de “et falta os per a l’implant” o has tingut fracassos en la col·locació d’implants convencionals, visita’ns i t’explicarem aquesta gran opció al detall.

AVANTATGES PER A ABONATS/DES DE CLUBS CLAROR

A més, per ser abonat dels Clubs Claror, gaudeixes d’avantatges especials:

  1. PRIMERA VISITA, AMB REVISIÓ I DIAGNÒSTIC GRATUITA.
  2. 25% DE DESCOMPTE EN QUALSEVOL TRACTAMENT O INTERVENCIÓ.
  3. FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS, NOMÉS AMB EL DNI I UN COMPTE BANCARI.

Consulta tots els avantatges per a membres Clubs Claror aquí

Trobar les nostres clíniques dentals i de cirugia màxil·lofacial a Barcelona Gràcia, Barcelona Sant Gervasi i l’Hospitalet de Llobregat. Pots reservar la teva visita trucant al 934590607 o a www.odontquality.cat.

Articles relacionats

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.