Boutique Beach Bootcamp Desafia els teus límits amb un entrenament Premium al Claror Marítim botó 3 Prova una sessió gratis arrow_forward BOTÓ 1 BOTÓ 2 Bootcamp

Viu 45 minuts d’alta intensitat, diverteix-te i descarrega tota l’adrenalina amb les sessions de Bootcamp. L’activitat més exigent perquè et superis a tu mateix en un espai privilegiat davant del mar.

Busca la màxima intensitat i desafia’t fent un treball global que combina exercicis de força, cardio i entrenament en suspensió i sac de boxa.

Nosaltres t’acompanyem i tu marques el ritme per arribar al teu 100%.

Sumergeix-te en un espectacle de llums i música que et farà vibrar i sentir-te nou!

beach bootcamp claror
exigeix-te el 100%

Crema calories i tonifica el cos amb un entrenament HIIT d’alta intensitat intervàl·lic en 3 estacions de treball.

GAUDEIX DE SESSIONS EXCLUSIVES I GRATUÏTES PER TU

Si ets abonat o abonada dels Clubs Claror gaudeixes d’accés gratuït a la Boutiques inclós a la teva quota d’abonament.

motiva’t en UN ESPAI únic davant del mar

Viu una experiència d’entrenament única a peu de platja en una sala especialment dissenyada perquè donis el màxim!

DEIXA’T GUIAR PELS MILLORS TÈCNICS

El millor equip de professionals especialitzats t’acompanyaran per assolir els teus objectius.

pesa (1)
el bootcamp

El Bootcamp és una modalitat divertida d’entrenament i una activitat d’alt consum calòric amb la què posaràs a prova diferents parts del teu cos, a més de valors com la disciplina o la motivació.

guante-de-boxeo
la classe

Bootcamp són classes de 45′ d’alta intensitat on es combina el treball de resistència, amb el treball funcional i la boxa.

usuario
l’equip

A una sessió de Bootcamp hi participen un màxim de 12 persones, dirigides per un/a tècnic/a especialitzat que sempre t’ajudarà i et guiarà per a gaudir al màxim de l’experiència.

L’espai

Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2

Consulta els horaris de les sessions Bootcamp Claror

Si és la teva primera classe vine 15 minuts abans de l’hora de inici de l’activitat per rebre un assessorament tècnic previ

On som
Preguntes freqüents Bootcamp Claror

Poden participar tots els abonats i abonades dels Clubs Claror prèvia reserva de plaça de l’activitat i en la franja horària de la seva quota d’abonament. 

Els abonats/des no tindran cap límit de sessions a les quals podran accedir, tot i que per garantir l’accés del màxim nombre d’abonats, només es podrà tenir dues reserves de sessions fetes alhora, i les reserves es podran fer amb una antelació d’una setmana.

Les persones no abonades a un Club Claror no podran accedir a les Boutiques, ja que és un servei exclusiu per als clients Claror.

Té alguna contra-indicació?

Les sessions de Bootcamp no estan recomanades a persones que no estiguin en bona forma física o tinguin problemes cardiovasculars. Si aquest és el teu cas, el millor és que t’assessoris amb els tècnics del Club per començar amb per fer-te programes personalitzats i puguis fer entrenaments o activitats no tant intenses.

Per poder fer una activitat de Claror Boutiques és necessari que facis reserva de la teva plaça a través de l’APP de reserves Claror >

  1. Accedeix a l’APP de reserves i loguejat amb el teu usuari i contrasenya
  2. Al selector de clubs, tria l’opció Boutiques Claror
  3. Reserva la teva plaça de Veevo by Claror, Bootcamp Claror o SkillX by Claror
  4. Rebràs un email de confirmació amb un codi QR que hauràs de passar pels torns d’entrada al club quan hi accedeixis per fer l’activitat. Si el QR no et funciona, passa per la recepció del club.
  5. A l’arribar a la classe mostra la teva reserva al tècnic/a, que passarà llista abans de començar amb l’activitat

Si ets abonat de Claror Sardenya, Claror Marítim o Claror Can Caralleu a més de poder inscriure’t a les sessions de la graella general de Boutiques by Claror, també tindràs sessions exclusives de la Boutique del teu club per tu.

Et recomanem que consultis la graella del teu club per trobar les activitats només per abonats/des del centre.

Per fer la reserva de plaça has de ser abonat/da dels Clubs Claror o L’Esportiu de Llinars.

Per poder assignar-te les credencials d’accés a la plataforma de reserves de classes cal que el teu DNI o NIE i la teva data de naixement estiguin donats d’alta a la nostra base de dades. Si no és així, o et trobes amb algun problema en el registre fes-nos arribar un email amb la següent informació:

  • Nom
  • Cognom
  • Número de Client o 4 últims dígits del teu número de compte
  • DNI
  • Data de naixement

En funció del club al què estiguis abonat, has de fer arribar el mail a una de les següents adreces:

Si has fet una reserva i finalment no pots assistir a l’activitat hauràs de cancel·lar la teva reserva per tal de deixar la plaça lliure per un altre usuari. Podràs fer la cancel·lació a través del correu de confirmació de la reserva.

Si és el teu primer dia és recomanable que vinguis 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir des del principi de les activitats Boutique.

He de portar material?

Per a totes les activitats és necessari bidonet d’aigua i tovallola de 120×60 cm. En el cas de les boutiques Bootcamp és necessari portar també guantilles pròpies i és recomanable guants de boxa.

Vols provar una sessió de Bootcamp Claror?

Si no ets abonat/da dels Clubs Claror i vols provar una sessió emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a provar una sessió de Bootcamp.