Boutique Beach Bootcamp Desafia els teus límits botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Beach Bootcamp Claror

Viu 45 minuts d’alta intensitat, diverteix-te i descarrega tota l’adrenalina amb les sessions de Beach Bootcamp Claror. L’activitat més exigent perquè et superis a tu mateix en un espai privilegiat davant del mar.

Busca la màxima intensitat i desafia’t fent un treball global que combina exercicis de força, cardio i entrenament en suspensió i sac de boxa.

Nosaltres t’acompanyem i tu marques el ritme per arribar al teu 100%.

Sumergeix-te en un espectacle de llums i música que et farà vibrar i sentir-te nou!

beach bootcamp claror
$$
exigeix-te el 100%

Crema calories i tonifica el cos amb un entrenament HIIT d’alta intensitat intervàl·lic en 3 estacions de treball.

$$
GAUDEIX DE SESSIONS EXCLUSIVES I GRATUÏTES PER TU

Si ets abonat o abonada del Claror Marítim gaudeixes d’accés gratuït a la Boutique Bootcamp.

$$
motiva’t en UN ESPAI únic davant del mar

Viu una experiència d’entrenament única a peu de platja en una sala especialment dissenyada perquè donis el màxim!

$$
DEIXA’T GUIAR PELS MILLORS TÈCNICS

El millor equip de professionals especialitzats t’acompanyaran per assolir els teus objectius.

pesa (1)
el bootcamp

El Bootcamp és una modalitat divertida d’entrenament i una activitat d’alt consum calòric amb la què posaràs a prova diferents parts del teu cos, a més de valors com la disciplina o la motivació.

guante-de-boxeo
la classe

Beach Bootcamp Claror són classes de 45′ d’alta intensitat on es combina el treball de resistència, amb el treball funcional i la boxa.

usuario
l’equip

A una sessió de Beach Bootcamp Claror hi participen un màxim de 12 persones, dirigides per un/a tècnic/a especialitzat que sempre t’ajudarà i et guiarà per a gaudir al màxim de l’experiència.

L’espai

Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Boutique Beach Bootcamp botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2

Consulta els horaris de les sessions Beach Bootcamp Claror
a l’horari del Claror Marítim

Si és la teva primera classe vine 15 minuts abans de l’hora de inici de l’activitat per rebre un assessorament tècnic previ

On som
Preguntes freqüents beach Bootcamp Claror

Poden participar els abonats i abonades dels Clubs Claror amb dret d’accés al centre on està ubicada la Boutique, prèvia reserva de plaça de l’activitat.

Els abonats/des no tindran cap límit de sessions a les quals podran accedir, tot i que per garantir l’accés del màxim nombre d’abonats, només es podrà tenir dues reserves de sessions fetes alhora, i les reserves es podran fer amb una antelació d’una setmana.

Té alguna contra-indicació?

Les sessions de Beach Bootcamp no estan recomanades a persones que no estiguin en bona forma física o tinguin problemes cardiovasculars. Si aquest és el teu cas, el millor és que t’assessoris amb els tècnics del Club per començar amb per fer-te programes personalitzats i puguis fer entrenaments o activitats no tant intenses.

Sí, cal reservar plaça prèviament a través de l’APP de reserves >

Trobaràs els horaris a la graella del club.

Hauràs d’accedir a la plataforma de reserva d’activitats amb el teu email i contrasenya si estàs registrat a la nostra base de dades.

Si no tens credencials per accedir a la plataforma, hauràs de:

  1. Fer click sobre Registra’t
  2. Emplena tots els Camps del Formulari

Les persones que es presentin a les boutiques sense haver fet prèviament una reserva no podran accedir a la sessió.

Per fer la reserva de plaça has de ser abonat/da dels Clubs Claror o L’Esportiu de Llinars.

Per poder assignar-te les credencials d’accés a la plataforma de reserves de classes cal que el teu DNI o NIE i la teva data de naixement estiguin donats d’alta a la nostra base de dades. Si no és així, o et trobes amb algun problema en el registre fes-nos arribar un email amb la següent informació:

  • Nom
  • Cognom
  • Número de Client o 4 últims dígits del teu número de compte
  • DNI
  • Data de naixement

En funció del club al què estiguis abonat, has de fer arribar el mail a una de les següents adreces:

Si has fet una reserva i finalment no pots assistir a l’activitat hauràs de cancel·lar la teva reserva per tal de deixar la plaça lliure per un altre usuari. Podràs fer la cancel·lació a través del correu de confirmació de la reserva.

Si és el teu primer dia és recomanable que vinguis 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir des del principi de les activitats Boutique.

He de portar material?

Per a totes les activitats és necessari bidonet d’aigua i tovallola de 120×60 cm. En el cas de les boutiques Bootcamp és necessari portar també guantilles pròpies i és recomanable guants de boxa.

Duem a terme totes les activitats en un marc totalment segur i seguint les recomanacions les institucions sanitàries.

Vols provar una sessió de beach Bootcamp Claror?

Si no ets abonat/da dels Clubs Claror i vols provar una sessió emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a provar una sessió de Bootcamp.