Explora els teus límits i diverteix-te entrenant en grup
botó 3 Prova una sessió gratis arrow_forward BOTÓ 1 BOTÓ 2 Skill X Claror

Skill X Claror és una entrenament únic per explorar els teus límits. Descobreix el teu màxim potencial esportiu i diverteix-te amb l’entrenament en grup.

Aprofita l’equipament més avançat de cardio i entrenament funcional per donar el màxim de tu i aconseguir els resultats que mai havies imaginat.

Amb el mètode Skill Athletic reforçaràs la teva potència, agilitat, velocitat i resistència. Viu l’experiència única de l’entrenament més complet amb Skill X Claror.

Màxima potència i rendiment 100%

Un entrenament centrat en la potència que fusiona pes, exercicis explosius, balístics i pliomètrics.

GAUDEIX DE SESSIONS EXCLUSIVES I GRATUÏTES PER TU

Si ets abonat o abonada dels Clubs Claror gaudeixes d’accés gratuït a la Boutiques inclòs a la teva quota d’abonament.

Millora la velocitat, agilitat, resistència i força

Redescobreix els teus límits a través d’aquest entrenament en el que es treballen múltiples grups musculars, amb ritmes constants i intensos que t’empenyen fora de la zona de confort.

DEIXA’T GUIAR PELS MILLORS TÈCNICS

El millor equip de professionals especialitzats t’acompanyaran per assolir els teus objectius.

pesa (1)
Skillx by claror

Sessions especialment dissenyades per millorar el rendiment esportiu. Supera’t amb els programes Power, Stamina, Speed i Agility, i redescobreix els teus límits posant a prova el teu cos en tot moment.

pasion
la classe

Skill X Claror és una classe de 45 minuts que treballa la potència, resistència, agilitat i força. Un entrenament en grup que es dur a terme amb maquinària d’última generació Skill Line de Technogym.

usuario
l’equip

A una sessió de Skill X Claror hi participen un màxim de 24 persones, dirigides per un/a tècnic/a especialitzat que sempre t’ajudarà i et guiarà per a gaudir al màxim de l’experiència.

Consulta els horaris de les sessions Skill X by Claror

Si és la teva primera classe vine 15 minuts abans de l’hora de inici de l’activitat per rebre un assessorament tècnic previ

L’espai

botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2
Preguntes freqüents skill x claror

Poden participar tots els abonats i abonades dels Clubs Claror prèvia reserva de plaça de l’activitat i en la franja horària de la seva quota d’abonament. 

Els abonats/des no tindran cap límit de sessions a les quals podran accedir, tot i que per garantir l’accés del màxim nombre d’abonats, només es podrà tenir dues reserves de sessions fetes alhora, i les reserves es podran fer amb una antelació d’una setmana.

Les persones no abonades a un Club Claror no podran accedir a les Boutiques, ja que és un servei exclusiu per als clients Claror.

Té alguna contra-indicació?

Les sessions de SkillX by Claror no estan recomanades a persones que no estiguin en bona forma física o tinguin problemes cardiovasculars. Si aquest és el teu cas, el millor és que t’assessoris amb els tècnics del Club per començar amb per fer-te programes personalitzats i puguis fer entrenaments o activitats no tant intenses

Per poder fer una activitat de Claror Boutiques és necessari que facis reserva de la teva plaça a través de l’APP de reserves Claror >

  1. Accedeix a l’APP de reserves i loguejat amb el teu usuari i contrasenya
  2. Al selector de clubs, tria l’opció Boutiques Claror
  3. Reserva la teva plaça de Veevo by Claror, Beachbootcamp Claror o SkillX by Claror
  4. Rebràs un email de confirmació amb un codi QR que hauràs de passar pels torns d’entrada al club quan hi accedeixis per fer l’activitat. Si el QR no et funciona, passa per la recepció del club.
  5. A l’arribar a la classe mostra la teva reserva al tècnic/a, que passarà llista abans de començar amb l’activitat

Si ets abonat de Claror Sardenya, Claror Marítim o Claror Can Caralleu a més de poder inscriure’t a les sessions de la graella general de Boutiques by Claror, també tindràs sessions exclusives de la Boutique del teu club per tu.

Et recomanem que consultis la graella del teu club per trobar les activitats només per abonats/des del centre.

Per fer la reserva de plaça has de ser abonat/da del Claror Can Caralleu.

Per poder assignar-te les credencials d’accés a la plataforma de reserves de classes cal que el teu DNI o NIE i la teva data de naixement estiguin donats d’alta a la nostra base de dades. Si no és així, o et trobes amb algun problema en el registre fes-nos arribar un email amb la següent informació:

  • Nom
  • Cognom
  • Número de Client o 4 últims dígits del teu número de compte
  • DNI
  • Data de naixement

En funció del club al què estiguis abonat, has de fer arribar el mail a una de les següents adreces:

Si has fet una reserva i finalment no pots assistir a l’activitat hauràs de cancel·lar la teva reserva per tal de deixar la plaça lliure per un altre usuari. Podràs fer la cancel·lació a través del correu de confirmació de la reserva.

Si és el teu primer dia has de venir 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir des del principi de les activitats Boutique.

He de portar material?

Per a totes les activitats és necessari bidonet d’aigua i tovallola de 120×60 cm.

On som
Vols provar una sessió de skill x Claror?

Si no ets abonat/da dels Clubs Claror i vols provar una sessió emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a provar una sessió de Skill X Claror.