Desafia els teus límits, supera't a tu mateix
botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 SkillX by Claror

SkillX by Claror és una entrenament únic per explorar els teus límits. Descobreix el teu màxim potencial esportiu i diverteix-te amb l’entrenament en grup.

Aprofita l’equipament més avançat de cardio i entrenament funcional per donar el màxim de tu i aconseguir els resultats que mai havies imaginat.

Amb el mètode Skill Athletic reforçaràs la teva potencia, agilitat, velocitat i resistència. Viu l’experiència única de l’entrenament més complet amb SkillX by Claror.

$$
Màxima potència i rendiment 100%

Un entrenament centrat en la potència que fusiona pes, exercicis explosius, balístics i pliomètrics.

$$
GAUDEIX DE SESSIONS EXCLUSIVES I GRATUÏTES PER TU

Si ets abonada o abonada del Claror Can Caralleu tens accés gratuït i exclusiu a la Boutique SkillX by Claror.

$$
Millora la velocitat, agilitat, resistència i força

Redescobreix els teus límits a través d’aquest entrenament en el que es treballen múltiples grups musculars, amb ritmes constants i intensos que t’empenyen fora de la zona de confort.

$$
DEIXA’T GUIAR PELS MILLORS TÈCNICS

El millor equip de professionals especialitzats t’acompanyaran per assolir els teus objectius.

pesa (1)
Skillx by claror

Sessions especialment dissenyades per millorar el rendiment esportiu. Supera’t amb els programes Power, Stamina, Speed i Agility, i redescobreix els teus límits posant a prova el teu cos en tot moment.

pasion
la classe

SkillX by Claror és una classe de 45 minuts que treballa la potència, resistència, agilitat i força. Un entrenament en grup que es dur a terme amb maquinària d’última generació Skill Line de Technogym.

usuario
l’equip

A una sessió de SkillX by Claror hi participen un màxim de 24 persones, dirigides per un/a tècnic/a especialitzat que sempre t’ajudarà i et guiarà per a gaudir al màxim de l’experiència.

Consulta els horaris de les sessions SkillX by Claror
a l’horari del Claror Can Caralleu

Si és la teva primera classe vine 15 minuts abans de l’hora de inici de l’activitat per rebre un assessorament tècnic previ

Preguntes freqüents skillx by claror

Poden participar tots els abonats i abonades del Claror Can Caralleu. 

Així mateix, i mentre durin les restriccions d’aforament als centres esportius a causa de la COVID19, també podràn accedir a les Boutiques els abonats i abonades que gaudeixen de Claror Vincle (donats d’alta abans del 31/03/2021) i els abonats i abonades amb Pla Premium.

A partir del setembre podràn reservar plaça gratuïtament tots els abonats i abonades de qualsevol club a totes les Boutiques.

Els abonats/des no tindran cap límit de sessions a les quals podran accedir, tot i que per garantir l’accés del màxim nombre d’abonats, només es podrà tenir dues reserves de sessions fetes alhora, i les reserves es podran fer amb una antelació d’una setmana.

Té alguna contra-indicació?

Les sessions de SkillX by Claror no estan recomanades a persones que no estiguin en bona forma física o tinguin problemes cardiovasculars. Si aquest és el teu cas, el millor és que t’assessoris amb els tècnics del Club per començar amb per fer-te programes personalitzats i puguis fer entrenaments o activitats no tant intenses

Sí, cal reservar plaça prèviament a través de l’APP de reserves >

Hauràs d’accedir a la plataforma de reserva d’activitats amb el teu email i contrasenya si estàs registrat a la nostra base de dades.

Si no tens credencials per accedir a la plataforma, hauràs de:

  1. Fer click sobre Registra’t
  2. Emplena tots els Camps del Formulari

Les persones que es presentin a les boutiques sense haver fet prèviament una reserva no podran accedir a la sessió.

Per fer la reserva de plaça has de ser abonat/da del Claror Can Caralleu.

Per poder assignar-te les credencials d’accés a la plataforma de reserves de classes cal que el teu DNI o NIE i la teva data de naixement estiguin donats d’alta a la nostra base de dades. Si no és així, o et trobes amb algun problema en el registre fes-nos arribar un email amb la següent informació:

  • Nom
  • Cognom
  • Número de Client o 4 últims dígits del teu número de compte
  • DNI
  • Data de naixement

En funció del club al què estiguis abonat, has de fer arribar el mail a una de les següents adreces:

Si has fet una reserva i finalment no pots assistir a l’activitat hauràs de cancel·lar la teva reserva per tal de deixar la plaça lliure per un altre usuari. Podràs fer la cancel·lació a través del correu de confirmació de la reserva.

Si és el teu primer dia has de venir 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir des del principi de les activitats Boutique.

He de portar material?

Per a totes les activitats és necessari bidonet d’aigua i tovallola de 120×60 cm.

Duem a terme totes les activitats en un marc totalment segur i seguint les recomanacions les institucions sanitàries.

On som
Vols provar una sessió de skillx by Claror?

Si no ets abonat/da dels Clubs Claror i vols provar una sessió emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a provar una sessió de SkillX by Claror.