Suma't a una nova dimensió
del cycling indoor
botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 Properament
Spinning Claror

Arriba una experiència única de cycling indoor pels amants de l’spinning, la música i el ball. Deixa’t anar i carrega’t d’energia mentre formes part de la festa.

Entra dins d’una nova dimensió d’efectes visuals, llums inmersives, ritmes trepidants, fum i diversió. Converteix-te en una rockstar a la festa del cycle.

Posa’t en forma i crema calories, en 45 minuts d’alta intensitat pedalant al teu màxim.

$$
vibra amb una Experiència única d’spinning

Sumergeix-te en una experiència totalment diferent de qualsevol altre sessió d’spinning que t’atraparà.

$$
GAUDEIX DE SESSIONS EXCLUSIVES I GRATUÏTES PER TU

Si ets abonat o abonada del Claror Cartagena gaudeixes d’accés gratuït a la Boutique d’Spinning Claror.

$$
llums, música… cycle!

Endisa’t a la Boutique Spinning Claror i entra en una nova dimensió del cycling amb efectes espectaculars de llum, so i ambient festiu.

$$
DEIXA’T portar per l’energia del grup

La passió del tècnic/a et conduirà al clímax de la sessió. Sent la força del grup i let’s cycle!

pasion
spinning claror

Gaudeix de 2 tipus de sessions a la Boutique Spinning. El Fun Cycle Claror, una experiència d’spinning única en la que et sumergiràs en una nova dimensió de llums inmersives, ritmes trepidants i sobretot diversió. I l’Spinning Watts, sessions tècnicament exigents per donar el millor de tu!

bicicleta
lEs classes

Les classes de Fun Cycle Claror són sessions d’spinning de 45 minuts d’alta intensitat per divertir-te i desconnectar amb la música i l’experiència envoltant de l’espai. L’Spinning Watts és una sessió de 45 minuts tècnicament adaptada a diferents objectius i amb la que podràs medir els teus resultats en tot moment.

usuario
l’equip

A una sessió de Fun Cycle Claror o Spinning Watts hi participen un màxim de 24 persones, dirigides per un/a tècnic/a especialitzat que sempre t’ajudarà i et guiarà per a gaudir al màxim de l’experiència i donar el millor de tu. 

L’espai

botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2
Preguntes freqüents Spinning Claror

Poden participar tots els abonats i abonades del Claror Cartagena. 

Així mateix, i mentre durin les restriccions d’aforament als centres esportius a causa de la COVID19, també podràn accedir a les Boutiques els abonats i abonades que gaudeixen de Claror Vincle (donats d’alta abans del 31/03/2021) i els abonats i abonades amb Pla Premium.

A partir del setembre podràn reservar plaça gratuïtament tots els abonats i abonades de qualsevol club a totes les Boutiques.

Els abonats/des no tindran cap límit de sessions a les quals podran accedir, tot i que per garantir l’accés del màxim nombre d’abonats, només es podrà tenir dues reserves de sessions fetes alhora, i les reserves es podran fer amb una antelació d’una setmana.

Té alguna contra-indicació?

Les sessions de Fun Cycle Claror i Spinning Watts no estan recomanades a persones que no estiguin en bona forma física o tinguin problemes cardiovasculars. Si aquest és el teu cas, el millor és que t’assessoris amb els tècnics del Club per començar amb per fer-te programes personalitzats i puguis fer entrenaments o activitats no tant intenses.

Sí, cal reservar plaça prèviament a través de l’APP de reserves >

Hauràs d’accedir a la plataforma de reserva d’activitats amb el teu email i contrasenya si estàs registrat a la nostra base de dades.

Si no tens credencials per accedir a la plataforma, hauràs de:

 1. Fer click sobre Registra’t
 2. Emplena tots els Camps del Formulari

Les persones que es presentin a les boutiques sense haver fet prèviament una reserva no podran accedir a la sessió.

 • Per fer la reserva de plaça has de ser abonat/da dels Clubs Claror o L’Esportiu de Llinars.Per poder assignar-te les credencials d’accés a la plataforma de reserves de classes cal que el teu DNI o NIE i la teva data de naixement estiguin donats d’alta a la nostra base de dades. Si no és així, o et trobes amb algun problema en el registre fes-nos arribar un email amb la següent informació:
  • Nom
  • Cognom
  • Número de Client o 4 últims dígits del teu número de compte
  • DNI
  • Data de naixement

  En funció del club al què estiguis abonat, has de fer arribar el mail a una de les següents adreces:

Si has fet una reserva i finalment no pots assistir a l’activitat hauràs de cancel·lar la teva reserva per tal de deixar la plaça lliure per un altre usuari. Podràs fer la cancel·lació a través del correu de confirmació de la reserva.

Si és el teu primer dia és recomanable que vinguis 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir des del principi de les activitats Boutique.

He de portar algun tipus de material?

Per a totes les activitats és necessari bidonet d’aigua i tovallola de 120×60 cm. En el cas del Fun Cycle és recomanable dur cales.

Duem a terme totes les activitats en un marc totalment segur i seguint les recomanacions les institucions sanitàries.

On som
Vols provar una sessió a la boutique d’spinning claror?

Si no ets abonat/da dels Clubs Claror i vols provar una sessió emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a provar una sessió de d’Spinning a la Boutique Claror.