Prepara't per la vida amb un
mètode integral d'entrenament
botó 3 Prova una sessió gratis arrow_forward BOTÓ 1 BOTÓ 2 Veevo Claror

Sent la força amb el mètode d’entrenament únic, efectiu i divertit Veevo Claror.

Crema fins a 1000 calories amb una sessió d’exercicis de 45 minuts que combina l’entrenament funcional, fitboxing, mental training i meditació.

Gaudeix de la sensació de posar-te uns guants de boxa i experimenta com l’energia recorre el teu cos.

Boutique Veevo Claror
Funcional, fitboxing, mental training i meditació

Entrenament funcional per superar els teus reptes, fitboxing per alliberar la teva adrenalina, mental training per aconseguir la teva meta i meditació arribar a l’equilibri.

GAUDEIX DE SESSIONS EXCLUSIVES I GRATUÏTES PER TU

Si ets abonat o abonada dels Clubs Claror gaudeixes d’accés gratuït a la Boutiques inclós a la teva quota d’abonament.

MOTIVA’T EN UN ESPAI únic

Viu una experiència d’entrenament única a la sala Veevo especialment dissenyada perquè donis el millor de tu.

DEIXA’T GUIAR PELS MILLORS TÈCNICS

El millor equip de professionals especialitzats t’acompanyaran per assolir els teus objectius.

pesa (2)
el mètode

Veevo Claror és un mètode integral que fusiona l’entrenament funcional, el fitboxing, la meditació i el mental trainning, i et prepara per la vida.

guante-de-boxeo
la classe

El Veevo Claror és una sessió d’entrenament de 45 ‘ que activa tot el cos fusionant el treball funcional d’alta intensitat, la boxa i la meditació

usuario
l’equip

A una sessió de Veevo Claror hi participen un màxim de 15 persones, dirigides per un/a tècnic/a especialitzat que sempre t’ajudarà i et guiarà per a gaudir al màxim de l’experiència.

L’espai

botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2 botó 3 BOTÓ 1 BOTÓ 2

CONSULTA ELS HORARIS DE LES SESSIONS VEEVO CLAROR

Si és la teva primera classe vine 15 minuts abans de l’hora de inici de l’activitat per rebre un assessorament tècnic previ

Preguntes freqüents Veevo Claror

Poden participar tots els abonats i abonades dels Clubs Claror prèvia reserva de plaça de l’activitat i en la franja horària de la seva quota d’abonament. 

Els abonats/des no tindran cap límit de sessions a les quals podran accedir, tot i que per garantir l’accés del màxim nombre d’abonats, només es podrà tenir dues reserves de sessions fetes alhora, i les reserves es podran fer amb una antelació d’una setmana.

Les persones no abonades a un Club Claror no podran accedir a les Boutiques, ja que és un servei exclusiu per als clients Claror.

Té alguna contra-indicació?

Les sessions de Veevo by Claror no estan recomanades a persones que no estiguin en bona forma física o tinguin problemes cardiovasculars. Si aquest és el teu cas, el millor és que t’assessoris amb els tècnics del Club per començar amb per fer-te programes personalitzats i puguis fer entrenaments o activitats no tant intenses.

Per poder fer una activitat de Claror Boutiques és necessari que facis reserva de la teva plaça a través de l’APP de reserves Claror >

 1. Accedeix a l’APP de reserves i loguejat amb el teu usuari i contrasenya
 2. Al selector de clubs, tria l’opció Boutiques Claror
 3. Reserva la teva plaça de Veevo by Claror, Beachbootcamp Claror o SkillX by Claror
 4. Rebràs un email de confirmació amb un codi QR que hauràs de passar pels torns d’entrada al club quan hi accedeixis per fer l’activitat. Si el QR no et funciona, passa per la recepció del club.
 5. A l’arribar a la classe mostra la teva reserva al tècnic/a, que passarà llista abans de començar amb l’activitat

Si ets abonat de Claror Sardenya, Claror Marítim o Claror Can Caralleu a més de poder inscriure’t a les sessions de la graella general de Boutiques by Claror, també tindràs sessions exclusives de la Boutique del teu club per tu.

Et recomanem que consultis la graella del teu club per trobar les activitats només per abonats/des del centre.

 • Per fer la reserva de plaça has de ser abonat/da dels Clubs Claror o L’Esportiu de Llinars.Per poder assignar-te les credencials d’accés a la plataforma de reserves de classes cal que el teu DNI o NIE i la teva data de naixement estiguin donats d’alta a la nostra base de dades. Si no és així, o et trobes amb algun problema en el registre fes-nos arribar un email amb la següent informació:
  • Nom
  • Cognom
  • Número de Client o 4 últims dígits del teu número de compte
  • DNI
  • Data de naixement

  En funció del club al què estiguis abonat, has de fer arribar el mail a una de les següents adreces:

Si has fet una reserva i finalment no pots assistir a l’activitat hauràs de cancel·lar la teva reserva per tal de deixar la plaça lliure per un altre usuari. Podràs fer la cancel·lació a través del correu de confirmació de la reserva.

Si és el teu primer dia has de venir 15 minuts abans de l’inici de l’activitat. El tècnic o tècnica que condueix l’activitat et farà una introducció per tal que puguis gaudir des del principi de les activitats Boutique.

Quin material necessites per fer una sessió de Veevo by Claror?

Per fer l’activitat necessitaràs:

 • Guantilles: les pots portar de casa o comprar-les a la recepció del club per 10€.
 • Guants de boxa: els pots portar de casa o comprar-ne uns a la recepció del club, tenim dos models de diferents qualitats.
On som
Vols provar una sessió Veevo Claror?

Si no ets abonat/da dels Clubs Claror i vols provar una sessió emplena el formulari. Ens posarem en contacte amb tu perquè puguis venir a provar una sessió de Veevo Claror.