5M: Compromesos amb l’eficiència energètica

Fem tangible el nostre compromís amb tres projectes: Projecte Eficiència Energètica i hídrica, el Projecte Triple R (reduir, reutilitzar i reciclar) i el Projecte Pròxim
NOTIWEB_MASTER (5)
Avui és el Dia Mundial de l’Eficiència Energètica i a Claror el tenim marcat al calendari. Perquè no ens oblidem que som un agent actiu en l’impacte que generem en la nostra societat i en el medi ambient.
És per això que no parem de maquinar per veure com els clubs esportius que gestionem poden ser més eficients energèticament. Per ajudar-nos en aquesta tasca, aquest 2023 hem encarregat auditories energètiques dels quatre centres de Barcelona. Dels resultats, ja tenim un pla d’accions que anirem implementant des d’ara fins als tres anys que venen. Moltes d’elles passen per millores imperceptibles a ulls dels abonats/des, però ens generaran una reducció de costos i també d’emissions de CO2.

Un pla estratègic que mira pel medi ambient

A Claror hem definit el Pla Estratègic 2024-2026 que molt aviat podreu veure publicat a la web. És un Pla Estratègic inspirador, on prenen protagonisme els Objectius de Desenvolupament Sostenible i, entre ells, l’ODS 13 Acció pel Clima. Per fer tangible el nostre compromís hem definit tres projectes: Projecte Eficiència Energètica i hídrica, el Projecte Triple R (reduir, reutilitzar i reciclar) i el Projecte Pròxim per promoure el consum i la mobilitat sostenible.
Si voleu estar informades de com avancem en el nostre compromís ambiental, no deixeu d’anar visitant https://claror.cat/responsabilitat-social/accio-pel-clima/

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.