Celebrem el Dia Mundial de l’Aigua amb un rècord d’estalvi als clubs Claror de 1.940.000 litres

Un èxit que no hauria estat possible sense el compromís i la col·laboració de tots i totes els que formeu part dels Clubs Claror
NOTIWEB_MASTER (12)

Avui, 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, posem en valor tot l’esforç dut a terme durant aquests mesos que ens ha permès, entre els quatre Clubs Claror de Barcelona, un destacable estalvi d’aigua a les nostres instal·lacions. Gràcies a una sèrie de mesures implementades i la sòlida implicació dels nostres abonats i abonades, hem aconseguit estalviar un total de 1.940.000 litres d’aigua durant el mes de febrer de 2024, en relació amb el mateix període de 2023, el que suposa un estalvi de gairebé el 32%. 

 

Si ens fixem en les dades de consum d’aigua d’abans de la pandèmia (febrer 2019), la xifra escala fins a un increïble estalvi de 3.893.000 litres d’aigua, el que suposa un estalvi de gairebé la meitat de tota l’aigua que gastaven els Clubs Claror abans de la pandèmia.

 

Aquest èxit no hauria estat possible sense el compromís i la col·laboració de tots els usuaris que formeu part dels Clubs Claror. Des de la reducció del temps de dutxa fins a l’ús responsable de les aixetes, cada petita acció ha contribuït significativament a aquest èxit col·lectiu.

 

Aquest estalvi rècord no només beneficia als nostres clubs i als seus abonats, sinó que també té un impacte positiu en el medi ambient. És un testimoni del poder de la col·laboració i l’acció col·lectiva en la lluita per la sostenibilitat.

 

Des de Clubs Claror, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

 

Gràcies a tots i totes els qui han contribuït a aquest important èxit!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.