Entrenadors Personals es formen en millorar la força en la recuperació i el benestar durant el tractament oncològic

Els Clubs Claror hem dut a terme una important formació sobre la rellevància de la força durant i després del tractament oncològic.
NOTIWEB_MASTER (36)

Els Clubs Claror hem dut a terme una important formació sobre la rellevància de la força durant i després del tractament oncològic. Aquesta sessió formativa, destinada als entrenadors i entrenadores dels nostres centres, té com a objectiu oferir respostes i suport a totes les persones que acudeixen als nostres centres per recuperar-se o simplement mantenir-se en forma durant el tractament de qualsevol tipus de càncer.

 

Uns 25 assistents van participar en la formació realitzada a Claror Can Caralleu al llarg de tot el matí del divendres 17 de maig. Durant la jornada, els nostres entrenadors i entrenadores personals van rebre eines i coneixements específics per millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics a través de l’exercici de força. El formador, Alberto Ortegón, és director de l’Escola Entrenament, una institució privada de formació per a entrenadors personals. Dirigeix el seu negoci d’entrenament personal, Goals Personal Training, a Barcelona, i a més, és formador oficial de la National Strength and Conditioning Association (NSCA) i ponent en congressos nacionals destacats com February Fitness, ENSA Sport i Aerobic & Fitness. També és docent en màsters de diverses universitats, incloent-hi la Universitat de Barcelona, CEU San Pablo, Tecnocampus Pompeu Fabra i Blanquerna-URL. És coautor d’articles científics i autor del llibre “Glúteo con Ciencia”, que ha estat un top vendes a Amazon. Finalment, destaca com a divulgador científic a les xarxes socials, amb més de 13,5 mil seguidors actius.

 

Aquesta formació subratlla el nostre compromís amb la salut i el benestar de tots els nostres abonats i abonades, especialment aquells que enfronten desafiaments tan significatius com el càncer.

 

Els Clubs Claror, continuem apostant per la formació contínua del nostre equip per oferir el millor servei i suport possible, destacant de tots els participants la seva dedicació i compromís amb aquesta causa tan important.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.