Èxit de recaptació en les activitats solidàries per la lluita contra el càncer

Recaptem fons per la construcció de la Nova Àrea d'Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital Vall d'Hebron
NOTIWEB_MASTER (16)

En el marc del Dia Mundial del Càncer Infantil vam celebrar, des de Clubs Claror, un seguit d’accions que tot just hem tancat fa uns dies.

L’objectiu era recaptar fons per aportar el nostre gra de sorra a la construcció de la Nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, de la mà de la Fundació Albert Bosch. La causa a la qual destinem tota la recaptació és un projecte integral de condicionament i humanització de la zona d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Això permetrà que a l’excel·lència mèdica de l’hospital s’hi uneixi l’alegria de la llum, dels espais harmoniosos i eficients i de les zones de descans i oci recondicionades i accessibles. Tot això perquè els nens, nenes i adolescents amb càncer i els seus cuidadors puguin transitar aquesta etapa amb major comoditat.

 

Fet el recompte hem aconseguit prop de 1.500 euros, gràcies a l’organització de tres esdeveniments esportius d’inscripció solidària (caminada, torneig de pàdel i americana de pickleball), l’organització de l’entrepà solidari en el marc de la festa de carnestoltes de l’Escola Sagrada Família i la venda d’ulleres de realitat millorada entre les persones usuàries dels clubs i l’equip de Claror.

 

Moltes gràcies a tothom!

Pots consultar aquí per saber com avança el projecte.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.