Fundació Claror celebra 25 anys en la gestió del centre esportiu Can Caralleu

Ahir, dijous 9 de maig, es va celebrar un acte al Claror Can Caralleu per celebrar els 25 anys de trajectòria de la Fundació Claror en la gestió del Centre Esportiu Municipal
NOTIWEB_MASTER (31)

Fundació Claror celebra un quart de segle en la gestió del complex esportiu municipal Can Caralleu. Amb 25 anys de trajectòria, la Fundació Claror ha treballat per convertir el Centre Esportiu Municipal Can Caralleu en un pilar fonamental del veïnat, i un centre capdavanter en la promoció de l’esport i el lleure.

 

Per commemorar els 25 anys de gestió del Centre Esportiu Can Caralleu, la Fundació Claror va celebrar ahir dijous 9 de maig, un acte que va reunir a prop de 100 professionals del sector, personalitats destacades vinculades a la història del club i representació municipal.

 

El club, que ha estat remodelat en diferents etapes de la seva història, esdevé el dia d’avui un espai social de referència per al veïnat de Can Caralleu, pel qual hi han passat al llarg d’aquests 25 anys més de 32.000 abonats i abonades, dels quals prop de 9.000 han estat menors d’edat. Així mateix, prop de 40.000 infants de 50 escoles diferents han après a nedar a Can Caralleu i 45.000 han participat dels campus i esplais duts a terme durant aquests 25 estius. 

 

David Escudé, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona present a l’acte commemoratiu, ha volgut mostrar el seu agraïment a la Fundació Claror per la bona gestió de la instal·lació durant aquests anys. En paraules del regidor, el Claror Can Caralleu és un dels millors espais ambaixadors que pot tenir la ciutat de Barcelona. Així mateix, Escudé ha volgut destacar la identitat de Claror en la gestió que du a terme dels centres esportius, molt marcada pel caràcter social de l’entitat. Jordi Martí Galbis, Regidor President del Consell Municipal del Dte. de Sarrià-Sant Gervasi també ha estat present a l’acte.

 

Anna Rifà, presidenta del Patronat de Fundació Claror ha fet un agraïment a totes les persones implicades en la gestió del centre esportiu en els darrers 25 anys i ha repassat els inicis de la història de la gestió del centre per part de Fundació Claror, amb els seus companys durant els primers anys de gestió, el Centre Excursionista de Catalunya i la Universitat Ramon Llull.

 

Durant la celebració dels 25 anys, Gabriel Domingo, director general de Fundació Claror, ha assegurat que des de Claror es seguirà invertint en millorar les instal·lacions esportives de Can Caralleu, i ha agraït a la institució municipal tota la confiança i col·laboració, també en moments difícils com la darrera remodelació del club l’any 2019, en la que es van invertir més de 3 milions d’euros i que va coincidir just amb la pandèmia de la COVID-19.

 

Finalment, Núria Sabartés, directora del Claror Can Caralleu, ha destacat la tasca i dedicació de l’equip humà que durant els 25 anys ha portat el centre esportiu municipal Can Caralleu al que és avui en dia, un complex esportiu de referència de la ciutat de Barcelona, amb una forta vinculació social amb l’entorn.

Claror Can Caralleu: un espai esportiu i social de referència a Barcelona

La Fundació Claror ha liderat la modernització del centre esportiu Can Caralleu, que s’estrena de nou el maig de 1999, després de la primera fase de remodelació, que va donar lloc a millores significatives en les piscines, sala de fitness, vestidors, camp de futbol, pistes de tennis, pista poliesportiva i el bar-cafeteria. A més, durant els mesos estivals d’aquell any, es van dur a terme treballs addicionals, com la renovació del camp de futbol, la construcció d’una pista d’atletisme i la instal·lació d’una carpa per a activitats dirigides. En aquell període també es va introduir un nou model de gestió, que va oferir als usuaris una àmplia gamma de serveis, des d’activitats dirigides fins a programes d’oci i cursos per a totes les edats.

 

Després d’aquests 25 anys de gestió per part de Fundació Claror, el <complex esportiu Can Caralleu és, el dia d’avui, un dels centres esportius municipals més grans de Barcelona; amb unes modernes instal·lacions esportives en uns terrenys de més de 31.000 metres quadrats, que inclouen un camp de futbol de gespa artificial, tres pistes de tennis, sis pistes de pàdel, pavelló, pista poliesportiva, spa, 3 piscines, i àmplies i modernes sales tant de fitness com d’activitats.

 

Per a més informació sobre la història de Fundació Claror en la gestió del Claror Can Caralleu pots consultar la següent pàgina >

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.