La Festassa: un matí de diversió familiar i solidaritat

Més de 700 persones es van congregar per gaudir d’una jornada plena d’activitats per a totes les edats. Consulta la galeria de fotos de la jornada.
NOTIWEB_MASTER (43)

El passat dissabte 8 de juny, el Claror Can Caralleu va vibrar amb l’energia i l’alegria de La Festassa, una festa familiar que va commemorar els 25 anys de gestió del club. Des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda, més de 700 persones es van congregar per gaudir d’una jornada plena d’activitats per a totes les edats, en un ambient de comunitat i celebració.

 

La Festassa va oferir una àmplia gamma d’activitats esportives i recreatives. Els adults van poder participar en classes de Pilates, Zumba i Body Pump, així com en una sessió de ioga matutina que va ajudar a començar el dia amb serenitat i energia. A més, hi va haver competicions amistoses i reptes aquàtics que van posar a prova la destresa i resistència dels més entusiastes.

 

Els més petits també van tenir la seva dosi de diversió amb una sèrie d’activitats especialment dissenyades per a ells. Els nens i nenes es van divertir saltant en inflables, participant en tallers de circ on van aprendre malabars i acrobàcies bàsiques, i gaudint d’una varietat de jocs populars que van fomentar la interacció i el treball en equip. A més, les activitats aquàtiques i els inflables de la piscina que van ser un gran èxit.

 

Un dels moments més destacats va ser la gimcana familiar, que va involucrar pares i fills en una sèrie de proves i desafiaments, enfortint els llaços familiars i promovent la col·laboració i l’esperit esportiu. A més, els assistents van poder gaudir d’una zona de pícnic que va permetre a les famílies relaxar-se.

 

La Festassa va ser un esdeveniment amb un fort component solidari. Els fons recaptats en la venda d’entrades, més de 2.500 €, es van destinar a la Fundació Josep Carreras, donant suport a la investigació contra la leucèmia.

GALERIA DE FOTOS
Consulta aquí totes les imatges de La Festassa