L’equip coordinador d’activitats dirigides de Claror assisteix a la fira internacional RiminiWellness

Amb una reputació internacional consolidada, la fira de Rimini és un referent en l’àmbit del fitness, wellness i esport.
NOTIWEB_MASTER (39)

L’equip coordinador d’activitats dirigides de Claror ha participat en la prestigiosa fira internacional de RiminiWellness, que té lloc del 30 de maig al 2 de juny a la ciutat italiana de Rimini, reafirmant el seu compromís amb la innovació i l’excel·lència en l’àmbit del fitness i el benestar. La fira, reconeguda com una de les més capdavanteres a escala mundial, reuneix a professionals, marques i experts de la indústria, oferint una plataforma única per conèixer les últimes tendències i tecnologies en activitats dirigides. Durant l’esdeveniment, l’equip de Claror ha tingut l’oportunitat d’assistir a diverses conferències, tallers i demostracions, la qual cosa els ha permès adquirir nous coneixements i estratègies per implementar als centres esportius. “La nostra assistència a la fira de Rimini ens ha proporcionat una valuosa perspectiva sobre les tendències emergents en el món del fitness, cosa que ens permetrà continuar oferint als nostres usuaris activitats de la més alta qualitat“, assegura Olga López, directora d’Innovació i Qualitat Esportiva de Claror.

 

A més d’Olga López, han assistit a la prestigiosa fira, Dani Serrano, director de Producte de Claror; Natàlia Royo, responsable d’activitats dirigides de Claror Can Caralleu; Marcos Palomero, responsable d’activitats dirigides de Claror Cartagena; Belén Dominguez, responsable d’activitats dirigides de Claror Marítim i Ferran Cornejo, responsable d’activitats dirigides de Claror Sardenya.

Un esdeveniment de prestigi internacional

La fira de Rimini destaca no només per la varietat i qualitat dels seus expositors, sinó també per ser un punt de trobada per a la creació de xarxes professionals i la formació contínua. Els participants poden interactuar amb líders de la indústria, intercanviar idees i establir col·laboracions que potenciïn el desenvolupament del sector.

 

Amb una reputació internacional consolidada, la fira de Rimini és un referent en l’àmbit del fitness, wellness i esport. La seva capacitat per reunir els millors professionals i marques del món la converteix en una cita ineludible per a tots aquells que busquen estar al dia en les últimes innovacions i desenvolupaments del fitness.

 

L’equip de Claror torna amb una renovada inspiració i amb una sèrie de propostes que, sens dubte, enriquiran l’oferta d’activitats dirigides dels Clubs Claror. Aquesta experiència subratlla la dedicació de Claror per mantenir-se a l’avantguarda i oferir sempre el millor als nostres abonats i abonades.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.