Descobreix la fusió perfecta de diversió i benestar a la sessió experimental de Beer Ioga

Estàs llest per explorar noves formes de benestar i diversió? Uneix-te a nosaltres el dimecres 25 d'octubre a les 19:15h
Beer Ioga

Aquest pròxim dimecres 25 d’octubre a les 19:15h,  et convidem a submergir-te en una experiència única i refrescant. Arriba el Beer Ioga! Una activitat per vibrar i oferir-te una inigualable combinació de benestar i diversió.

 

El Beer Ioga és una proposta innovadora que combina la pràctica de ioga amb el gaudi d’una cervesa ben freda. Imagina realitzar postures de ioga mentre gaudeixes d’un moment de socialització. És una oportunitat per relaxar-te, riure i equilibrar cos i ment d’una manera diferent!

 

No necessites experiència prèvia en ioga per unir-te a aquesta activitat. Només cal que portis el teu entusiasme i una ment oberta per provar alguna cosa fora del comú. És una activitat gratuïta només per abonats/des del Claror Marítim. Reserva la teva plaça a través de l’APP de reserves 72 hores abans de l’inici de l’activitat.

 

Estàs llest per explorar noves formes de benestar i diversió? Uneix-te a nosaltres el dimecres 25 d’octubre a les 19:15h. T’esperem per compartir junts aquesta experiència refrescant i revitalitzant!

 

Namastè i brindem junts!