Nou estudi de Pilates Reformer al Claror Marítim

Nou estudi de Pilates Reformer al barri de la Barceloneta i Vila Olímpica
pilates reformer

Sents que necessites millorar la mobilitat, tonificar el cos i controlar la respiració? El Pilates Reformer és la teva activitat!

 

A partir del dilluns 18 de setembre vine al Claror Marítim a provar una sessió de 30′ de forma gratuïta. Veuràs tots els beneficis que et pot aportar aquesta disciplina tant en l’àmbit físic com mental. No cal que siguis abonat/da del club, l’estudi de Pilates Reformer és obert a tothom.

 

El Reformer és una plataforma llarga i estreta, amb una sèrie de molles i politges que s’utilitzen per a realitzar exercicis de Pilates en diferents posicions. Aquesta modalitat de Pilates s’enfoca en treballar tota la musculatura, mentre es millora també la força i la mobilitat de tot el cos.

Quan puc provar el Pilates Reformer?

Del 18 de setembre al 8 d’octubre vine a fer una prova de 30′ al Marítim. Tenim horaris de prova de dilluns a divendres. Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb tu per acordar el millor horari.

  Cursos de Pilates Reformer

  A partir del 9 d’octubre posem en marxa els cursos de Pilates Reformer al Claror Marítim. Són cursos oberts a tothom, tant si estàs abonat o no al club, d’una sessió setmanal.

  Els preus són:

  • 45€ / mes | Abonats
  • 59€ / mes | No abonats

  Ben aviat podràs consultar els horaris disponibles a la fitxa de l’activitat >

   

  Si vols saber més sobre aquest tipus de Pilates aquí tens un article on analitzem en detall tots els beneficis que té.