Participa en el sorteig de 6 mesos gratis per a 2 persones!

Omple el formulari amb les teves dades i les dades de 3 contactes, i si et toca tria un dels teus amics per a gaudir de franc mig any! Aquesta persona no ha de ser abonada dels Clubs Claror o L'Esportiu de Llinars.
NOTIWEB-2

Esteu preparats i preparades per començar la primavera amb bon peu amb un sorteig exclusiu? Si ets abonat/da del Claror Marítim o L’Esportiu de Llinars estàs d’enhorabona!

 

Estem llançant un sorteig especial per a vosaltres amb un premi increïble. Què et semblaria guanyar 6 mesos GRATIS al teu club per a tu i un amic? Ara us expliquem com fer-ho!

 

Podeu participar fins al 25 d’abril i farem el sorteig durant la setmana del 29 d’abril.

MECÀNICA DEL SORTEIG
  • Només cal que nomenis en el següent formulari 3 amics/gues o familiars que creguis que estarien emocionats d’unir-se al teu club, Claror Marítim o L’Esportiu.
  • Recorda que aquest sorteig està destinat exclusivament als nostres abonats. Tant les persones que indiquis al formulari, com la persona que triïs per aprofitar els 6 mesos gratis, si resultes guanyador/a, no han de ser abonades.

Molta sort! 🍀

*Aquest sorteig és vàlid per al Claror Marítim i L’Esportiu de Llinars.

EMPLENA EL FORMULARI

    Protecció de dades: Fundació Claror com a responsable del tractament, tractarà les seves dades i les de tercers per a comunicar-los promocions i/o ofertes sobre l'abonament a algun dels nostres centres. Així mateix, l'informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament o portabilitat posant-se en contacte amb [email protected]. Si vol més informació, conegui la nostra política de privacitat fent clic aquí >

    Leave a comment

    You must be logged in to post a comment.