Renovem els espais de Fitness del Claror Cartagena per oferir-te una experiència d’entrenament més completa, eficient i divertida. Seguint les últimes tendències del mercat del fitness i les peticions dels usuaris que feu ús de la instal·lació, adeqüem els espais perquè pugueu entrenar la força sigui quina sigui la vostra edat o condició física. Els últims estudis científics demostren que la força és la qualitat física bàsica més important a treballar en qualsevol etapa de la vida.

 

Amb una ferma aposta per la força electrònica, el treball de força amb politges i el treball amb pesos lliures i màquines de palanca, volem crear diferents ambients de treball perquè tothom gaudeixi del seu espai de força al Claror Cartagena.

Podràs gaudir de 3 espais diferents, cada un d’ells enfocat a optimitzar el teu entrenament i oferir una nova experiència als usuaris i usuàries dels espais de fitness del club.

 

Entrena amb tot l’equipament necessari per treballar cada grup muscular. Així mateix, ampliem la zona de pes lliure, seguint la tendència actual, i dotem de material d’alta qualitat tots els espais perquè puguis dur a terme qualsevol exercici.

Marques de referència perquè assoleixis tots els teus objectius

SALA DE FITNESS

egym: treballa la força amb l´última tecnologia del mercat
Incorporem 4 noves màquines de força electrònica eGym, connectades amb el Fitness Hub per garantir-te un entrenament excel·lent

 

Amb un enfocament únic i tecnologia punta, eGym ofereix una experiència d’entrenament 360º. El Fitness Hub t’ofereix una inducció ràpida a la sala de Fitness que et permetrà mantenir una motivació continua en el teu entrenament.

 

Les màquines de fitness eGym et proporcionaràn una manera eficient, personalitzada i motivadora de treballar el teu cos. Aprofita la innovadora tecnologia eGym per assolir els teus objectius de fitness de manera efectiva i gaudir d’una experiència d’entrenament excepcional.

 

Aquests són alguns dels beneficis que obtindràs en utilitzar les 12 màquines de fitness eGym de Claror Cartagena.

 1. Entrenament Personalitzat: Les màquines eGym s’adapten automàticament els pesos i repeticions segons les teves necessitats i nivell de condició física. Això et permetrà progressar de manera constant i segura.
 2. Connectivitat Intel·ligent: Gràcies a la connectivitat integrada, podràs seguir el teu progrés d’entrenament, registrar les teves dades i establir nous objectius. A més, podràs sincronitzar les dades amb altres dispositius i aplicacions de fitness per obtenir una visió completa del teu rendiment.
 3. Varietat d’Exercicis: Les màquines eGym ofereixen una àmplia gamma d’exercicis per treballar tots els grups musculars de manera equilibrada. Això t’ajudarà a millorar la força, la resistència i la tonificació muscular.
 4. Eficiència de Temps: Amb les màquines eGym, podràs realitzar un entrenament complet en un temps reduït. Els temps de descans programats i els ajustos automàtics et permetran treballar de manera intensa i eficient.
 5. Suport i Motivació: L’aplicació eGym ofereix suport i motivació durant el teu entrenament. Podràs seguir rutines d’entrenament predefinides, rebre consells d’experts i interactuar amb altres membres de la comunitat eGym.

FITNESS HUB: COMENÇA EL TEU CAMÍ CAP A L’ENTRENAMENT DE FORÇA

Un nou dispositiu tecnològic Fitness Hub permet una ràpida inicialització i ajustament automàtic de les màquines, que estalvia temps i fa que el circuit sigui més àgil. Amb les proves de mesura de força i condició física, el dispositiu determinarà els teus objectius i el pla d’entrenament més adient per tu.

 

Demana una sessió de benvinguda al tècnic/a de sala i comença el teu camí cap a l’entrenament de força.

màquines de cardio Matrix

Descobreix els beneficis de les Màquines de Cardio Matrix per a un entrenament òptim

Les màquines de cardio Matrix són la millor elecció per millorar la teva resistència cardiovascular i assolir els teus objectius de fitness. Amb tecnologia de punta i un disseny de qualitat, aquestes màquines t’ofereixen beneficis excepcionals:

 1. Rendiment Avançat: Les màquines de cardio Matrix estan equipades amb funcionalitats avançades per a un entrenament de primera classe. Des de pantalles interactives fins a programes d’entrenament personalitzats, pots obtenir una experiència d’entrenament adaptada a les teves necessitats.

 2. Connexió Intel·ligent: Amb la connectivitat integrada, podràs seguir el teu progrés, sincronitzar dades i compartir els teus èxits amb altres dispositius i aplicacions de fitness. Això et permetrà tenir un control total sobre el teu entrenament.
 3. Comoditat i Ergonomia: Les màquines de cardio Matrix són dissenyades per proporcionar-te la màxima comoditat durant l’entrenament. Seients ergonòmics, agafadors ajustables i superfícies suaus et permetran treballar de manera còmoda i segura.
 4. Varietat d’Opcions: Amb una àmplia gamma de màquines de cardio, podràs triar l’opció que millor s’adapti a les teves preferències i necessitats. Ja sigui córrer a la cinta, pedalar en una bicicleta el·líptica o entrenar en una màquina de rem, tens diverses opcions per mantenir-te motivat i compromès amb el teu entrenament.
 5. Durabilitat i Fiabilitat: Les màquines de cardio Matrix són conegudes per la seva construcció de qualitat i durabilitat. Podràs comptar amb el seu rendiment constant durant anys i gaudir de l’entrenament sense interrupcions.

FITNESS LAB

les últimes tendències en entrenament de força al teu abast

Treballar la força és essencial en totes les edats per mantenir una vida activa i saludable. A mesura que envellim, mantenir la força muscular ens ajuda a mantenir l’autonomia, prevenir lesions i millorar la qualitat de vida.

 

L’entrenament de força també ajuda a mantenir uns ossos forts i un metabolisme actiu. Independentment de l’edat, dedicar temps a treballar la força és una inversió en el nostre benestar i futur.

descobreix el nou fitness lab

Inaugurem un espai innovador en el qual t’oferim un munt d’eines per treure el màxim rendiment a l’entrenament de força. El Fitness LAB serà el punt d’inici del teu camí cap a l’entrenament de força autònom.

 

En aquest espai t’ajudarem a configurar totes les eines necessàries per optimitzar i mesurar la teva activitat física, t’ensenyarem com executar de forma adient cada exercici i t’oferirem dues activitats dirigides enfocades a millorar i aprendre els exercicis de força que pots fer a la sala.

Força LAB
Hift Training LAB

espai ep
Viu una experiència d’entrenament personal excel·lent en un entorn confortable dins de la mateixa sala de fitness LAB. Aprofita el material més nou i la maquinària keiser específicament pensada per millorar el teu entrenament personalitzat.

ESPAI DE FORÇA

NOVES MÀQUINES I MATERIAL ELEiKO

Nou material de primera qualitat Eleiko

Descobreix les noves màquines de força Eleiko al Claror Cartagena! Incorporem noves màquines de politja, un ampli conjunt de manuelles, 2 racks i 2 nous bancs olímpics. Tot dissenyat per portar els teus entrenaments al següent nivell, aquestes màquines i material combinen tecnologia d’avantguarda i ergonomia per oferir-te una experiència d’exercici superior. No esperis més i vine a provar-les.

 1. Tecnologia de Vanguardia: Les màquines Eleiko estan equipades amb els últims avenços tecnològics, garantint moviments suaus i precisos en cada repetició.
 2. Versatilitat en l’Entrenament: Amb una varietat de màquines de politja i manuelles, podràs realitzar una àmplia gamma d’exercicis que s’adapten a totes les teves necessitats de força i resistència.
 3. Disseny Ergonòmic: Cada equip ha estat dissenyat per proporcionar la màxima comoditat i seguretat, minimitzant el risc de lesions i millorant la teva postura durant l’exercici.
 4. Durabilitat i Qualitat: Fabricades amb materials d’alta qualitat, les màquines de força Eleiko estan dissenyades per suportar l’ús intensiu i oferir un rendiment excepcional a llarg termini.
 5. Millora de l’Experiència de l’Usuari: Gràcies a la incorporació de 2 racks i 2 nous bancs olímpics, disposaràs de més opcions i flexibilitat en la teva rutina d’entrenament, optimitzant així els teus resultats.

VIU L’EXPERIÈNCIA D’ENTRENAMENT AL CLAROR CARTAGENA

Als Clubs Claror trobaràs activitats exclusives de 15 i 30 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness i amb les que treballaràs de forma més localitzada diferents grups musculars.

Optimitza el teu entrenament i descarrega l’APP egym
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.