ESPAI TALASSA

el complement perfecte al teu entrenament

Relaxa’t a l’Espai Talassa amb dues piscines d’aigua de mar a una temperatura de 32°, on podràs gaudir d’un complet i modern circuit d’aigües. Aprofita els efectes lúdics de l’aigua de mar per aconseguir una relaxació total a l’espai Talassa del Claror Marítim.

circuit de talassoterapia

 

Submergeix-te en el luxe de la relaxació a les nostres instal·lacions exclusives. L’espai Talassa ofereix una experiència única amb les seves piscines d’aigua de mar i circuit de relaxació modern.

 

Descobreix el benestar que et mereixes.

Què és el circuit de talassoteràpia

L’exclusiu circuit de talassoteràpia del Claror Marítim, és un santuari de benestar dissenyat per submergir-vos en una experiència revitalitzant i única. Inspirat en la riquesa del mar, cada fase del nostre circuit ha estat cuidadosament elaborada per oferir-vos beneficis terapèutics incomparables.

  • Hot Tub: Inicia el teu viatge cap a la relaxació al nostre jacuzzi, on les aigües càlides i enriquides amb minerals marins acaricien el teu cos, proporcionant una sensació d’alleujament i benestar. Submergeix-te en la serenitat mentre els beneficis de l’aigua marina revitalitzen la teva pell i la teva ment.
  • Llits: Continua la teva experiència en els còmodes llits terapèutics, dissenyats per proporcionar un descans profund. Aquí, la combinació de la temperatura adequada i l’essència del mar t’envoltarà en una sensació de calma, promocionant la relaxació muscular i preparant-te per a les fases següents.
  • Seients: Els nostres seients terapèutics t’oferiran una experiència única. Gaudeix de la sensació tonificant mentre l’energia de l’oceà flueix a través de tu, alliberant tensions acumulades i promocionant una profunda sensació de benestar.
  • Hidrojet: La intensitat de l’hidrojet et donarà un massatge vigoritzant. Els jets estratègicament ubicats estimulen la circulació sanguínia i relaxen els músculs, proporcionant-te una experiència de rejoveniment. Deixa que les aigües del mar facin la seva màgia per revitalitzar el teu cos i la teva ment.
  • Coll de Cignes Cascada: Conclou la teva experiència amb la majestuosa cascada del Coll de Cignes. Aquest últim pas, amb la seva caiguda suau i constant, t’oferirà una sensació envoltant que completa la teva jornada de talassoteràpia. Experimenta l’harmonia entre el so relaxant de l’aigua i la sensació purificadora que et deixa llest per enfrontar el món renovat.

Recorda que cada estació del circuit de talassoteràpia es recomana durant 10 minuts, permetent que els beneficis del mar impregnen el teu cos i ànima. Al Claror Marítim, et convidem a submergir-te en aquest oasi de benestar on cada gota d’aigua que et rodeja és un regal del mar, oferint-te una experiència única i inoblidable.

Renova el teu cos i ment al Claror Marítim

Abona’t al Claror Marítim o amplia la teva quota amb el complement de l’Espai Talassa.