Preguntes Freqüents Claror Sardenya

EL TEU PRIMER DIA AL CLUB

 • Sempre que vinguis has de portar el carnet o la polsera per accedir al club.
 • Si has fet l’alta on-line et donarem el carnet o la polsera el primer dia que vinguis.
 • Recorda portar el DNI i un rebut bancari que acrediti la teva titularitat per tal de formalitzar la domiciliació del pagament.
 • Si has fet l’alta al club no cal que portis cap document més el primer dia que hi vagis a entrenar.
 • Si vas a la piscina i zona spa hauràs de portar tovallola, xancletes i casquet bany.
 • Si vas a la sala de fitness o a fer activitats esportives, tovallola mitjana per posar a sobre de les màquines o estoretes, calçat esportiu, roba esportiva i aigua.
 • Per deixar les pertinences a l’armari de vestidors et caldrà un cadenat. Recomanem que sigui de 7 mm de diàmetre i de combinació numèrica.
 • Alguns d’aquests articles els pots adquirir directament al club i a un preu mòdic. Consulta tots els productes a la recepció.

ABONAMENTS I SERVEIS INCLOSOS A LA QUOTA

Consulta’n totes les modalitats i ofertes vigents clicant aquí.

Pots fer l’alta on-line, sense cues ni esperes, o presencialment al club.

El NIF/NIE i un rebut bancari que acrediti la teva titularitat. Si has fet l’alta on-line, porta’ls el primer dia.

Fins als 6 anys poden entrar gratuïtament. A partir dels 7 anys, poden entrar comprant una entrada puntual o acollint-se a la quota infantil, i també podeu contractar una quota familiar. Et recordem que fins als 12 anys han d’anar sempre acompanyats d’un adult.

Pots fer-ho omplint aquest formulari > i contactarem amb tu. El dia de prova només és vàlid per a persones que no hagin fet ús del club ni l’hagin provat anteriorment. Per accedir al club hauràs de pagar 10€.

També pots fer-ho adquirint una entrada puntual a la recepció del club. La venda d’entrades puntuals està subjecta a la capacitat del local, i en algunes èpoques de l’any de més afluència dels nostres abonats es pot suspendre.

Pots fer ús lliure dels espais esportius, gaudir de les sessions de la graella d’activitats, seguir les classes en streaming des d’on vulguis al Claror Live, participar a les activitats que fem per la ciutat Claror Outdoor, rebre assessorament tècnic personalitzat, fer una consulta mèdica de prescripció d’exercici i obtenir els descomptes en lleure i compres del Claror Club i en les activitats de temporada.

Oferim una àmplia gama de serveis addicionals que inclouen l’accés a l’spa Marítim, sessions d’entrenament personal, fisioteràpia esportiva, massatges, cursos d’aprenentatge, esports d’equip, balls, etc. En tens tota la informació aquí.

Envia’ns un correu a [email protected] amb els canvis. Si el canvi és de compte bancari has de fer-ho presencialment a la recepció, amb un rebut que acrediti teva la titularitat.

Si el canvi és de modalitat d’abonament, s’ha de notificar abans del dia 25 del mes anterior.

Si ets abonat ja formes part del Claror Club i amb el teu carnet disposes d’un munt d’avantatges i descomptes en lleure i compres. Consulta’n tots els avantatges aquí.

ÚS DEL CLUB, ACTIVITATS I SERVEIS

Si tens una invitació per gaudir del club utilitza-la mentre sigui vàlida. Per fer servir la invitació, és indispensable que t’identifiquis amb el DNI o similar i emplenis un formulari d’accés.

Cal que et dirigeixis a la recepció, on t’identificaran com a abonat.

Només serà obligatòria la reserva de plaça en aquelles activitats marcades amb un * a la graella del club, per la resta serà recomanable. Pots fer-la través daquesta pàgina (clica aquí) del web, on podràs fer la reserva 72h abans de l’activitat i tenir reservada plaça a 3 activitats alhora.

En cas que a darrera hora et sigui impossible assistir-hi et demanem que anul·lis la reserva per tal de permetre que una altra persona pugui aprofitar la teva plaça. Tens fins a mitja hora abans de l’inici de la classe per anul·lar la reserva de plaça.

Si tens dubtes sobre com fer la reserva, consulta aquesta altra pàgina (clica aquí).

Pots consultar tota l’oferta d’activitats i horaris aquí. Per inscriure’t o canviar d’activitat/horari, dirigeix-te a la recepció. Si t’inscrius i encara no ets abonat, cal que portis el teu NIF/NIE i un rebut bancari que acrediti la teva titularitat.

Coneix tot el nostre equip tècnic i de salut aquí.

Sí, totes les noves incorporacions tenen dret a una sessió d’assessorament tècnic personalitzat, per part d’un expert en fitness. Inclou una entrevista amb el tècnic expert, una valoració funcional i l’entrega del Pla d’entrenament personalitzat, del qual se’t farà un seguiment periòdic per ajudar-te a assolir els teus objectius.

No cal, pots demanar-la directament al tècnic de sala o piscina.

Els nostres tècnics acostumen a preguntar al començament de cada classe si hi ha algú nou per proporcionar atenció especial. No dubtis a comentar-ho al tècnic i compartir qualsevol informació rellevant sobre el teu estat de salut o de com sentir-se més còmode a la classe.

Entre el nostre equip de professionals de l’esport hi ha entrenadors personals que et poden ajudar a assolir els teus objectius personals. En aquesta pàgina tens tota la info.

Durant els períodes de vacances escolars (Nadal, Setmana Santa i estiu), fem activitats esportives i de lleure per a infants i joves. Quan s’apropin les dates, consulta’n tota l’oferta aquí.

Consulta’n tota l’oferta aquí. En pots fer la reserva presencialment al club, per telèfon al 93 476 13 90 o al correu [email protected]. Et recordem que els serveis s’han de pagar en el moment de la reserva.

Si avises amb un mínim de 48 hores, es podrà concertar dia i hora sense cap càrrec. Si anul·les amb menys de 48 hores, tindràs dret a la devolució del 50 % de l’import. En cas de no assistir-hi, no es fa cap retorn.

Si tens contractada la quota d’Abonament Total pots accedir lliurement al Claror Cartagena (c/ Cartagena 231-239). Si vols utilitzar qualsevol dels altres clubs del grup a Barcelona, en pots comprar una entrada puntual amb el 20 % de descompte. També pots entrar als altres Clubs Claror si formes part del col·lectiu Claror Vincle (l’accés a Claror Can Caralleu està actualment limitat als abonats del mateix club i als abonats de la Quota Premium, per qüestions d’aforament).

També pots contractar la Quota Mar per només 25 € al mes, i tindràs accés al Claror Marítim, incloent-hi l’spa Marítim (exclusiu per a abonats majors de 16 anys en modalitat Total i Familiar).

El Claror Vincle és el premi a la fidelitat per a tots els abonats i abonades que es van mantenir al nostre costat, sense donar-se de baixa, en un dels moments més difícils en la història de l’entitat.

Per agrair-los el suport, es va crear el programa d’avantatges exclusius Claror Vincle, i en gaudeixen tots els abonats i abonades donats d’alta abans del març del 2020 ininterrompudament.

Els avantatges són:

 • Accedeix lliurement a qualsevol dels Clubs Claror dins del teu horari contractat (excepte a Claror Can Caralleu).
 • Convida a un amic/ga a entrenar amb tu al teu club una vegada al mes.
 • Gaudeix d’un assessorament tècnic gratuït.

DADES PRÀCTIQUES

En aquest pàgina podràs consultar els horaris habituals, els horaris especials, les dates de tancament i els horaris de natació lliure a les piscines.

Sempre tindràs a la teva disposició un armari d’ús puntual a la zona de vestidors, que hauràs de deixar buit un cop marxis del club. T’informem que cada nit es buiden els armaris ocupats. Et caldrà un cadenat; recomanem que sigui de 7 mm de diàmetre i de combinació numèrica. També pots llogar un armariet per al teu ús exclusiu pagant un lloguer mensual. Demana-ho a la recepció del club.

A la recepció i a la màquina expenedora del club podràs trobar alguns articles de venda i material esportiu.

Consulta’n els espais i els preus:

Pavelló
Fins a 12 persones: Abonats 26,06 € | No abonats 54,29 €
Cada persona paga un extra quan el grup supera les 12 persones:
Abonats 1,91 € | No abonats 2,07 €
Clubs i entitats: 53,33 €

Pista exterior i sales
Fins a 12 persones: Abonats 10,43 € | No abonats 21,89 €
Cada persona paga un extra quan el grup supera les 12 persones:
Abonats 1,91 € | No abonats 2,07 €
Clubs i entitats: 21,49 €

Armariet
Armariet petit: Matrícula 19,74€ | Mensualitat 4,53€
Armariet gran: Matrícula 39,31€ | Mensualitat 6,39€

Amb la voluntat de fer una oficina més sostenible, treballem per tal que tota la comunicació amb els clients es faci mitjançant el correu electrònic. Per això és important que tinguem la teva adreça de correu actualitzada.

Consulta tota la normativa d’accés i ús del club aquí.

Sí, tots els espais són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Envia’ns el teu currículum al correu electrònic [email protected]. Recorda que la vigència dels currículums al ostre sistema és de 6 mesos.