Sala de fitness del claror sardenya

nous espais d’entrenament

Gaudeix d’una àmplia zona d’entrenament funcional, una zona de pes lliure i de l’última tendència en màquines de treball càrdiovascular.

Al Claror Sardenya trobaràs una nova zona de pes lliure ampliada amb més metres i material renovada aquest 2023. Gaudeix de les noves màquines Technogym de palanca com:

  • 1 màquina de Hip Trust
  • 1 nou Hack Squat

A més, hem habilitat 2 Half Rack perquè puguis entrenar tots els grups musculars. 

També podràs gaudir d’una nova zona d’estiraments amb gespa per baixar les pulsacions i tornar a la calma després de l’entrenament.

Trobaràs la zona d’entrenament funcional i Teambeats ubicada en un espai més idoni per a potenciar l’activitat d’entrenament en grups reduïts.

SKILLMILL™ (Entrenament Funcional)

Concebuda gràcies a la llarga experiència de Technogym com a proveïdor oficial d’equips de gimnàstica dels Jocs Olímpics, SKILLMILL™. És el primer producte que et permetrà millorar en potència, velocitat, resistència i agilitat, i gaudir dels beneficis de l’entrenament esportiu professional de forma segura, atractiva i eficaç. Podràs entrenar tots els sistemes d’energia del cos i convertir-te en un atleta d’elit.

TEAMBEATS™ (Entrenament Funcional)

TEAMBEATS ™ és una plataforma d’entrenament basat en el ritme cardíac que combina varietat, eficiència i diversió en una sola sessió que no s’assembla a cap altra experiència de fitness dirigida en grup. Millora la condició física, perd pes i maximitza el rendiment al ritme del cor. Amb l’app professional TEAMBEATS ™, els entrenadors poden programar classes i circuits molt dinàmics basats en la freqüència cardíaca, controlant els mesuraments, el temps i la música des del tòtem UNITY ™ SELF, tot de manera summament fàcil.

biocircuit
S’ha creat un espai d’entrenament en circuit de màquines guiades, que permet optimitzar l’entrenament de força i resistència de tot el cos en 20′, sigui quin sigui el teu objectiu. L’equipament es personalitza amb les teves característiques antropomètriques i d’objectius, i s’adapta totalment a tu. Un cop personalitzades, només t’has de loguejar i les màquines ajusten automàticament els elements i el pes a tu.
I recorda, el primer cop que el vulguis utilitzar, dirigeix-te al tècnic/a de la sala que t’explicarà com funciona, et loguejarà i farà l’ajustament perquè a partir d’aquell moment ho facis de manera autònoma.

Gama de màquines de cardio EXCITE™

La col·lecció Excite™ t’ofereix una experiència càrdio completament connectada. La nova UNITY™ 3.0 i les noves consoles TV per a un entreteniment personalitzat i diversificat, els nous entrenaments més desafiadors i les innovadores característiques estan dissenyades per obtenir resultats de manera divertida i fàcil.

12 Cintes de córrer
5 El·líptiques
7 Bicicletes horitzontals
3 Bicicletes verticals
1 cicloergòmetre

Technogym

estalvi energètic, garantia de qualitat

Les noves màquines Technogym s’adapten a les teves característiques, amb pantalles que et permeten personalitzar al màxim el teu entrenament, vivint experiències úniques en qualsevol punt del planeta, amb més connectivitat i amb les que podràs interactuar amb els teus companys. I tot això amb un un 40% d’estalvi energètic.

Descarrega l’APP MyWellness
Optimitza el teu entrenament i connectat amb el teu smatphone a la Sala de Fitness.

Activitats xp’15 claror

activitats express xp15' claror

Als Clubs Claror disposem d’activitats exclusives de 15 minuts que es duen a terme a la Sala de Fitness per tal de treballar de forma més localitzada diferents grups musculars.