15 dies per la Salut Masculina

Aquest novembre celebrem la quinzena de la salut masculina
movember
Si vols sumar-te a aquesta quinzena de conscienciació et proposem algunes accions pràctiques

El 19 de novembre és el Dia Internacional de l’Home i volem commemorar-lo amb una quinzena temàtica per fomentar la salut masculina. Ho farem posant èmfasi en la detecció i prevenció d’aquelles malalties més comuns en els homes, com son les genitourinàries i, en concret, el càncer de pròstata.

 

Volem conscienciar també de la importància que els homes acudeixen de manera freqüent a l’uròleg, com ho fan les dones amb el ginecòleg, manera de fer una detecció precoç de malalties i ho farem de la mà de la Societat Catalana d’Urologia.

 

També donarem consells sobre com enfortir la zona pèlvica o escollir un bon seient per a la bicicleta i, a més, tindrem un moment per mostrar la nostra solidaritat i aliar-nos amb el moviment internacional Movember, que fa una gran tasca de sensibilització sobre la salut masculina. El moviment es visibilitza amb el símbol dels bigotis.

T’hi sumes?

Si vols sumar-te aquesta quinzena de conscienciació et proposem algunes accions pràctiques:

  • Deixa’t bigoti i explica el per què
  • Si vols, penja la teva foto i etiqueta a l’Instagram de Clubs Claror o de L’Esportiu de Llinars.
  • Si no pots deixar-te bigoti, usa algun dels bigotis que trobaràs als Clubs i fes-te una foto, a soles, en grup…
  • Apunta’t al Torneig de Pàdel en categoria masculina que farem a Can Caralleu el 26 de novembre. És solidari en favor del Movember.

   • Apunta’t a la Màsterclass de Cicling amb DJ que farem dissabte 26 de novembre a Can Caralleu, de 9.30 a 11h. Aquesta és una activitat gratuïta per abonats/des dels Clubs Claror. Reserva plaça a partir del dia 23 de novembre al web!