80 tècnics i tècniques dels Clubs Claror es formen per millorar l’experiència dels clients

Un dels principals objectius dels nostres tècnics/ques és optimitzar el rendiment i la satisfacció dels clients en cadascun dels espais del club
17

En una iniciativa pionera, els Clubs Claror hem dut a terme una formació intensiva amb l’objectiu de potenciar les habilitats dels nostres tècnics i tècniques, marcant un canvi significatiu en el seu rol per oferir un servei més personalitzat i enriquidor per vosaltres.

 

La formació, que es va desenvolupar en 3 sessions a finals de 2023, va comptar amb la participació de 80 persones de l’equip Claror de tots els clubs, qui van dedicar vuit hores diàries per submergir-se en un programa especialitzat. Cada jornada es va centrar en aspectes clau que han contribuït a millorar l’experiència global per a tots els clients dels Clubs Claror.

 

 

A la primera sessió, l’enfocament va estar en el desenvolupament del pensament, guiat per l’expert en psicologia Víctor Amat. La segona jornada es va dedicar al comportament, liderada per l’especialista en entrenament Noemí Pena, mentre que la tercera sessió va abordar els resultats obtinguts als espais de Clubs Claror, impartida per Daniel Serrano, director de Producte dels Clubs Claror.

 

Dels principals continguts tractats a la formació destaca la importància d’aplicar els coneixements adquirits per optimitzar el rendiment i la satisfacció dels clients en cadascun dels espais del club.

 

 

Amb aquesta innovadora formació, Clubs Claror reafirma el seu compromís amb l’excel·lència en el servei al client i la constant cerca de la millora contínua. Aquest nou enfocament en el rol del tècnic promet oferir una experiència encara més personalitzada i de qualitat per a tots aquells que formen part de la comunitat de Clubs Claror.