A L’Esportiu de Llinars millorem la sala de fitness

La Sala de Fitness es reestrenarà el dijous 26 de gener per la tarda
FitnessLLI

La nova sala donarà resposta a les tendències més actuals i amb més demanda del fitness

L’Esportiu de Llinars reestrenarà, la tarda del dijous 26 de gener, la sala de fitness. I és que, per tal de donar resposta a la demanda de la majoria dels usuaris de la sala, es reordenaran els espais i reubicaran màquines potenciant els espais de pes lliure, d’entrenament de força i d’entrenament funcional. Així mateix, s’instal·laran 4 noves màquines de pes lliure a la nova sala, que d’aquesta manera, donarà resposta a les tendències més actuals i amb més demanda del fitness.

 

Els canvis a la sala es faran en el menor temps possible per mirar d’afectar el mínim als usuaris. Així, la previsió és que la sala només romangui tancada durant el matí del dijous 26 de gener, i pugui ser reoberta la tarda del mateix dia. Així i tot, els abonats que vulguin fer activitat física a la sala de fitness podran anar, el matí del 26 de gener, a fer activitat física sense cap sobrecost o bé al 22 Fitness Club de Santa Maria de Palautordera, o a qualsevol dels quatre Clubs Claror de Barcelona: Can Caralleu, Cartagena, Marítim i Sardenya.

 

💪 Esperem que els canvis que hem preparat a la sala us agradin i us ajudin a gaudir de la millor experiència en la pràctica del fitness!