Activem el sistema de validació d’assistència a les activitats dirigides

Amb aquest nou sistema, tindràs un control més precís sobre la teva assistència i podrem saber quines places queden alliberades a cada classe
sistema validació

Hem implantat un nou sistema de validació per accedir a les classes dirigides als Clubs Claror. Ara, amb el lector que canvia de color, tindràs un control més precís sobre la teva assistència i podrem saber quines places queden alliberades per donar pas a les persones que estan en la llista d’interès.

 

És una mesura de compromís per a tots els usuaris que voleu apuntar-vos a una activitat. Per això, a partir d’ara, serà més important que mai que anul·lis la reserva si no pots venir, per així alliberar una plaça pels inscrits en llista d’espera.

 

És crucial complir amb aquesta normativa perquè les persones interessades a fer una classe no quedin sense plaça.

 

NOU SISTEMA DE VALIDACIÓ A LES SALES D’ACTIVITATS

Trobaràs instal·lat a les entrades de les sales d’activitats un dispositiu lumínic pel qual hauràs de passar la polsera de proximitat. Tens més informació a la pàgina d’instruccions >

QUÈ VOLEN DIR ELS COLORS?

ABANS DE PASSAR LA POLSERA

Fins 10 minuts abans de l’inici de l’activitat encara no et pots validar:
TARONJA

Des de 10 minuts abans de l’inici activitat ja et pots validar amb reserva prèvia:
BLAU ESTÀTIC

Quan queden 5 minuts per validar amb reserva prèvia:
BLAU INTERMITENT

5 minuts de cortesia* després de l’inici de l’activitat (si queden places lliures, pots validar encara que no hagis reservat):
BLANC INTERMITENT

*En els 5 minuts de cortesia, les places lliures s’alliberen i si tenies reserva la perds. Per tant, si hi ha places lliures pots validar directament.

UN COP PASSES LA POLSERA

Si la validació és correcte, has fet la reserva i valides fins 10 minuts abans de l’inici de l’activitat:
VERD

Si la validació no és correcte, no has fet reserva o valides 10 minuts abans de l’inici de l’activitat:
VERMELL

Si el color és vermell no podràs accedir a la classe. Hauràs d’esperar 5 minuts i si queda una plaça lliure passar la polsera de nou per saber si hi pots accedir.