L’Esportiu de Llinars, aliances en favor de les dones

De la mà de l'empresa Lovato Electrics, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llinars i el Punt Dona, el 10 de març vam organitzar una màster d'spining i una de zumba que van aplegar més de 100 persones
dia-dona-1

El passat 10 de març vam organitzar una màster d’spining i una de zumba que van aplegar més de 100 persones participants.

L’Esportiu de Llinars hem tancat la campanya del Dia de la Dona consolidant aliances. De la mà de l’empresa Lovato Electrics, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llinars i el Punt Dona, el 10 de març vam organitzar una màster d’spining i una de zumba que van aplegar més de 100 persones participants. La inscripció solidària a les activitats s’ha destinat íntegrament a la Fundació Quiero Trabajo.

dia de la dona l'esportiu de llinars

La Fundació Quiero Trabajo

La finalitat d’aquesta entitat social és ajudar les dones a reincorporar-se al mercat laboral. Ho fa oferint el suport, la roba i la formació personalitzada i adequada per tal que puguin afrontar amb confiança i seguretat una entrevista de feina.

Pots conèixer millor l’entitat a www.quierotrabajo.org

Aprofitem l’avinentesa per fer-vos arribar la seva crida per reforçar el seu equip de voluntàries amb perfil d’estilistes. Si ho ets i vols dedicar part del teu temps a ajudar altres dones, pots escriure a [email protected]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.