Ampliem a 18 les màquines eGym del Claror Sardenya

Gaudeix des d'ara mateix de les 4 noves màquines eGym que incorporem al Claror Sardenya
4

Amb la incorporació de 4 noves màquines, ampliem a 18 les estacions d’eGym de la Sala de Fitness del Claror Sardenya, consolidant el compromís del centre amb l’excel·lència en l’oferta de serveis fitness d’avantguarda.

 

Les màquines eGym de força electrònica s’han convertit en favorites entre els usuaris del Claror Sardenya gràcies a la tecnologia innovadora i la personalització que ofereixen en cada rutina d’exercicis. Dissenyades per adaptar-se a les necessitats individuals dels usuaris, aquestes màquines proporcionen un entrenament eficaç i eficient.

 

L’ampliació reflecteix el compromís continu del Claror Sardenya amb la modernització de les seves instal·lacions per oferir experiències d’entrenament de primera classe, en una sala de fitness d’última generació i recentment renovada.

 

L’ampliació ha suposat la incorporació de:

  • 1 màquina premsa de pit (amb un total de 2 a la sala de fitness)
  • 1 màquina de premsa de cames (amb un total de 2 a la sala de fitness)
  • 1 nova màquina pel grup muscular de lumbars
  • 1 nova màquina de rotadors

 

 

Amb aquesta ampliació, el Claror Sardenya reafirma la seva posició com a referent en l’àmbit del fitness, proporcionant a la comunitat un espai actualitzat i equipat amb l’última tecnologia en màquines d’entrenament eGym.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.