Anna Rifà i Ros, nova presidenta del Patronat de la Fundació Claror

Anna Rifà i Ros és la nova presidenta del Patronat de Fundació Claror des del 25 de gener
anna rifa i ros

L’Anna Rifà i Ros ha estat nomenada nova presidenta del Patronat de la Fundació Claror en la darrera reunió del Patronat celebrada el passat 25 de gener.

 

L’Anna, vinculada al Grup Claror des de fa més de 20 anys, és Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques i Llicenciada en Ciències del Treball. Fa més de 39 anys que treballa per la Generalitat de Catalunya, on actualment desenvolupa el seu càrrec com a Cap de la Secció d’Admissió del Departament d’Educació.

 

Amb una clara vinculació amb l’àmbit educatiu, l’Anna també ha dut a terme la seva carrera professional en la gestió d’altres serveis públics al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, al Departament de Justícia, a l’Escola Judicial de Barcelona i com a gerent a la Universitat Ramon Llull.

Vinculació amb la Fundació Claror

L’Anna Rifà i Ros va iniciar el seu vincle amb el Grup Claror l’any 2003 formant part de la Junta de l’Associació d’entitats de Can Caralleu. Va ser membre del Patronat de la Fundació Can Caralleu des de la seva constitució fins que va ser absorbida per la Fundació Claror el 2020. Així mateix, és membre del Patronat de la Fundació Claror des del juliol del 2019.

 

Mare de dos nois, amant de la natació i entusiasta de la música, en especial del cant coral, podreu trobar a l’Anna habitualment nadant a la piscina del Claror Can Caralleu.

 

L’Anna  substitueix al que havia estat fins ara president del Patronat Oriol Bosch, a qui li agraïm la seva dedicació al capdavant de l’entitat els darrers 6 anys.

 

Amb aquest nou nomenament el Patronat de la Fundació Claror queda constituït per les següents persones:

càrrec
persona
estament
PresidentaAnna Rifà i RosExtern
Vice-presidentXavier LuriAFA Escola Sagrada Família
SecretàriaLaia SimónClaustre Escola Sagrada Família
VicesecretariLuís SubiránTreballadors
VocalEstrella GarciaSocis Abonats
VocalSònia GilClaustre Escola Sagrada Família
VocalJoan Carles MartínSocis Abonats
VocalSilvia Reyes EscorihuelaExtern
VocalIgnasi SuchAFA Escola Sagrada Família
Vocal(vacant en procés de cooptació)Extern

El Patronat de la Fundació Claror és el màxim òrgan de govern de l’entitat. És format per deu persones designades per diferents estaments, entre ells, els professors i els pares i mares d’alumnes de l’Escola Sagrada Família, impulsora originària de l’Esportiu i la Fundació Claror, així com els Socis Abonats dels centres que gestiona la Fundació Claror i els seus treballadors. També hi formen part persones externes a l’entitat designades pel propi Patronat.