Aprofita el Claror Vincle aquest estiu!

Et recordem els avantatges exclusius del programa Claror Vincle
Claror Vincle estiu

Gaudeixen del Claror Vincle tots els abonats i abonades donats d’alta abans del març del 2020 ininterrompudament

Si ets abonat/abonada dels Clubs Claror i gaudeixes del programa Claror Vincle, et recordem els avantatges exclusius i et convidem a aprofitar-los també durant l’estiu:

✓ Accedeix a Claror sardenya, cartagena, marítim i l’esportiu de llinars dins del teu horari, i convida una amic/ga AL TEU  CLUB una vegada al mes

Aprofita aquest estiu per conèixer altres clubs, com el Claror Marítim, i gaudeix del seu accés directe a la platja i de la seva zona spa de talassoteràpia. A més, pots compartir la teva felicitat fent esport al teu club amb qui vulguis i entreneu junts un dia!

IMPORTANT! L’accés a Claror Can Caralleu està actualment limitat als abonats del mateix club i als abonats de la Quota Premium, per qüestions d’aforament, i no es venen entrades d’un dia ni s’accepten invitacions. Cada estiu l’accés és exclusiu per a abonats de Claror Can Caralleu i Quota Premium, però enguany s’ha hagut d’avançar aquesta mesura. El club està assolint el màxim del seu aforament en diversos moments del dia, i cal garantir el màxim confort i seguretat dels usuaris.

✓ Gaudeix d’un assessorament tècnic gratuït

Contacta amb un tècnic esportiu, que et farà una valoració, resoldrà tots els teus dubtes i et proposarà l’entrenament que més adapta a tu.

Què és el Claror Vincle?

El Claror Vincle és el premi a la fidelitat per a tots els abonats i abonades que es van mantenir al nostre costat, en un dels moments més difícils en la història de l’entitat.

Per agrar-los el suport, es va crear el programa d’avantatges exclusius Claror Vincle, i en gaudeixen tots els abonats i abonades donats d’alta abans del març del 2020 ininterrompudament.

Articles relacionats