Apunta’t a la sortida de Running by Claror del dissabte 20 de gener

A més, podràs provar el nou calçat de running de Salomon
8

INSCRIPCIONS TANCADES

El dissabte 20 de gener posa’t les sabatilles de córrer i acompanya’ns a la sortida de Running by Claror que hem organitzat al Claror Marítim.

Sortida de Running by Claror

📆  Dissabte 20 de gener

🕛 A les 10h (correrem 90 minuts)

📍 Front Marítim, punt de trobada recepció del Claror Marítim

 

Comencem gener entrenant amb forca amb una sessió conduïda per l’exatleta olímpica de Marató, María Luisa Muñoz González. 

 

Aquesta, és una activitat exclusiva per abonats i abonades dels Clubs Claror, podeu fer la vostra inscripció al formulari que hi ha al final de la notícia.

 

Vine a provar el nou calçat de running de Salomon

A més, posem a la disposició dels abonats i abonades un nombre limitat de sabatilles de running Salomon perquè pugueu provar-les durant la sortida.

Escull entre el model aero glide o les aero blaze. Tria el teu nombre en fer la inscripció i podràs venir a recollir les sabatilles a partir de les 9:30h a la recepció del Claror Marítim.

 

Tots els participants tindreu d’obsequi la samarreta del Running by Claror si us apunteu a aquesta sortida.

Tria el model i nombre de sabatilles de running que t’interessa provar, al final tens l’opció d’inscripció “sense prova de calçat” si ho prefereixes.

Informació respecte a la captació d’imatges: Des de Fundació Claror informem que en el desenvolupament de la carrera es podran prendre imatges en format foto i vídeo per a la publicació en la web o en un altre mitjà de difusió que editi la Fundació Claror.

En formalitzar la inscripció acceptes que Fundació Claror pugui utilitzar aquestes imatges per difusió comunicativa de l’activitat a través dels seus canals.

Si desitja que no se li prenguin fotos o que es retiri la seva publicació pot informar-nos a través de: [email protected].