Aquestes Festes: regala salut, regala Claror

Pots adquirir el teu val de regal a les recepcions dels clubs a partir de l'1 de desembre
Disseny sense títol (56)

Aquestes Festes de Nadal regala Salut i Benestar als teus éssers estimats.

 

No hi ha res com sentir-se cuidat i mimat, per això, et proposem uns vals specials per regalar aquest Nadal als teus familiars i amics. Perquè es posin en forma i/o gaudeixin d’un moment de relax.

 

A partir de l’1 de desembre, podràs adquirir als Clubs Claror i L’Esportiu de Llinars vals regalar per l’import que vulguis per regalar aquestes Festes de Nadal. No cal que siguis abona’t o abonada dels clubs, a la recepció podràs demanar el teu val Regala Salut.

La millor part de rebre un val Regalat Salut, Regala Claror és que podrà canviar l’import econòmic com tu vulguis. Des d’adquirir una moderna motxilla fins a obtenir descomptes en la contractació de serveis de salut, entrenaments personals, cursos i molt més. Fins i tot, aquells que no sou socis podreu utilitzar l’import per aconseguir descomptes en la matrícula o mensualitat!

 

Aquesta iniciativa única ofereix l’oportunitat perfecta per regalar salut i benestar en aquestes festes. No us perdeu l’oportunitat de fer un regal significatiu i útil! La campanya estarà en marxa durant tota la temporada de Nadal. Feu que aquestes festes siguin realment especials amb els vals de regal dels Clubs Claror!

 

CONDICIONS
  • Promocions vàlides fins al 5/1/2023 de venda a la recepció del club.
  • Els vals s’han de bescanviar en els tres mesos següents de la data de compra. 

PROMOCIONS ESPECIALS DE SERVEIS SALUT

Al Claror Marítim i al Claror Sardenya, a més dels vals regal per l’import que tu vulguis, també podràs gaudir de promocions especials en serveis de salut.

Claror Marítim

Packs amb preus especials:

2 Servei de Massatge

ó

2 Serveis de Reflexologia Podal

PREUS 

Abonats 39€

No abonats 53€

Claror Sardenya

En tots els serveis de Salut

Promoció especial de 5
+ 1 servei de regal