Convocatòria per ser membre del Patronat

Animem les persones que s'identifiquin amb la missió i els valors de la Fundació Claror i vulguin formar part de l'equip de govern a que presentin la seva candidatura
patronat fundació claror

Obert el termini per a la presentació de candidatures per ser patró/na de l’entitat per a l’estament d’abonats i abonades

El Patronat de la Fundació Claror ha obert el termini per a la presentació de candidatures per ser patró/na de l’entitat per a l’estament d’abonats i abonades dels Clubs Claror.

Animem les persones (majors de 18 anys) que s’identifiquin amb la missió i els valors de la Fundació Claror i vulguin formar part de l’equip de govern a que presentin la seva candidatura. Aquests són els requisits:

  • Ser abonat/da del Claror Sardenya, el Claror Cartagena, el Claror Marítim o el Claror Can Caralleu, amb una antiguitat mínima de 4 anys sense interrupció.
  • No ser mestre/a de l’Escola Sagrada Família ni treballar a Claror, ja que tots dos col·lectius tenen el seu estament representat al Patronat.

Què cal fer per presentar-se?

  • Adreçar-se a la recepció del centre i demanar la documentació: calendari, bases i document de candidatura.
  • Emplenar el document de candidatura i lliurar-lo a la recepció del centre, en un sobre tancat a l’atenció del Patronat de la Fundació Claror.
  • El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 8 de maig.

Com segueix el procés?

Durant el mes de maig el Patronat valorarà les diferents candidatures presentades i proposarà entrevistes a les seleccionades.

La designació final d’un patró/na es farà a mitjans de juny en reunió plenària del màxim òrgan de govern.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.