Descobreix el Pilates Plus al Claror Can Caralleu i porta el teu entrenament al següent nivell

Vine a provar una sessió gratuïta de Pilates Plus al Claror Can Caralleu. Les proves tindran lloc el dilluns 8 i el dimarts 9 d’abril.
NOTIWEB_MASTER (15)

¿Busques portar el teu entrenament a un nivell superior? El Pilates Plus és la resposta que estaves esperant! Al Claror Can Caralleu, et convidem a descobrir aquest nou curs dissenyat per potenciar el teu benestar físic i mental.

 

El Pilates Plus no és només un altre programa d’exercicis, és una experiència completa que combina els principis fonamentals del mètode Pilates amb moviments i postures dinàmiques, així com transicions fluides que et desafien a cada sessió.

 

Aquest mètode es basa en 34 exercicis bàsics que, combinats entre ells, ofereixen una varietat infinita de possibilitats per millorar la teva força, flexibilitat i control corporal. Cada moviment es realitza amb suavitat i precisió, sempre sincronitzat amb la respiració i enfocat en la concentració plena en cada acció.

Prova gratis el Pilates Plus

No t’ho perdis! Vine a provar una sessió gratuïta de Pilates Plus al Claror Can Caralleu. Les proves tindran lloc el dilluns 8 i el dimarts 9 d’abril. Les places són limitades, així que reserva la teva ara mateix!

El Pilates Plus és ideal per a aquells que desitgen enfortir la seva musculatura i millorar la seva postura, centrant-se especialment en el treball de l’àrea central del cos, coneguda com a zona CORE. A més, en realitzar-se en grups reduïts a la nostra sala Zen, gaudiràs d’un ambient acollidor i propici pel teu desenvolupament personal.

 

No esperis més per unir-te a aquesta experiència única de Pilates Plus a Clubs Claror! Aprofita aquesta oportunitat per evolucionar en la teva pràctica de Pilates i assolir els teus objectius de benestar integral.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.