Descobreix un oasi de benestar al Claror Marítim: Spa i Espai Talassa

Descobreix els dos espais que et transportaran a un món de relaxació i revitalització
NOTIWEB 2024

Endinsat al Claror Maritim i descobreix els dos espais que et transportaran a un món de relaxació i revitalització: l’Spa i l’Espai Talassa. Aquests espais han estat dissenyats per oferir experiències úniques que renovin el cos i la ment, brindant una escapada revitalitzant en ple cor de Barcelona.

Espai Talassa: Un Viatge Sensorial al Mar

A l’Espai Talassa, submergeix-te en l’essència de la talassoteràpia, una pràctica ancestral que utilitza els beneficis del mar per potenciar la salut. Aquest espai et convida a gaudir de circuits especialitzats, on l’aigua de mar es converteix en la protagonista.

QUÈ ÉS EL CIRCUIT DE TALASSOTERÀPIA?

L’exclusiu circuit de talassoteràpia del Claror Marítim, és un santuari de benestar dissenyat per submergir-vos en una experiència revitalitzant i única. Inspirat en la riquesa del mar, cada fase del nostre circuit ha estat curosament elaborada per oferir-vos beneficis terapèutics incomparables.

  • Hot Tub: Inicia el teu viatge cap a la relaxació al nostre jacuzzi, on les aigües càlides i enriquides amb minerals marins acaricien el teu cos, proporcionant una sensació d’alleujament i benestar. Submergeix-te en la serenitat mentre els beneficis de l’aigua marina revitalitzen la teva pell i la teva ment.
  • Llits: Continua la teva experiència en els còmodes llits terapèutics, dissenyats per proporcionar un descans profund. Aquí, la combinació de la temperatura adequada i l’essència del mar t’envoltarà en una sensació de calma, promocionant la relaxació muscular i preparant-te per a les fases següents.
  • Seients: Els nostres seients terapèutics t’oferiran una experiència única. Gaudeix de la sensació tonificant mentre l’energia de l’oceà flueix a través de tu, alliberant tensions acumulades i promocionant una profunda sensació de benestar.
  • Hidrojet: La intensitat de l’hidrojet et donarà un massatge vigoritzant. Els jets estratègicament ubicats estimulen la circulació sanguínia i relaxen els músculs, proporcionant-te una experiència de rejoveniment. Deixa que les aigües del mar facin la seva màgia per revitalitzar el teu cos i la teva ment.
  • Coll de Cignes Cascada: Conclou la teva experiència amb la majestuosa cascada del Coll de Cignes. Aquest últim pas, amb la seva caiguda suau i constant, t’oferirà una sensació envoltant que completa la teva jornada de talassoteràpia. Experimenta l’harmonia entre el so relaxant de l’aigua i la sensació purificadora que et deixa llest per enfrontar el món renovat.

 

Recorda que cada estació del circuit de talassoteràpia es recomana durant 10 minuts, permetent que els beneficis del mar impregnen el teu cos i ànima. Al Claror Marítim, et convidem a submergir-te en aquest oasi de benestar on cada gota d’aigua que et rodeja és un regal del mar, oferint-te una experiència única i inoblidable.

Spa: un Refugi de Tranquil·litat i Renovació

Submergeix-te en un ambient de pau i renovació a l’Spa del Claror Marítim que t’ofereix una experiència única. Des de saunes i banys de vapor fins a piscines climatitzades, el Spa et convida a deixar enrere l’estrès i submergir-te en un estat de calma.

Aprofita els beneficis dels circuits spa system

L’Spa Marítim ofereix de forma exclusiva el mètode spa system, el mètode d’utilització més efectiu dels diferents equipaments, per aprofitar al màxim els beneficis d’un servei de benestar físic i mental d’una manera fàcil, segura i divertida.

Sobre una base d’investigació científica Starpool ha creat diferents programes de benestar, per convertir en realitat un SPA de somni.

3 CIRCUITS PER AL TEU BENESTAR

L’spa_system combina en la mesura òptima el calor, el fred i el repòs mitjançant 3 circuits diferenciats:

  • El circuit RELAX és util per a la relaxació de la musculatura i afavoreix una lenta y gradual relaxació corporal. Comença amb el calor intents de la sauna seca, per després continuar amb temperatures més suaus. El calor per irradiació recorda a l’antic ritual que els antics seguien a les termes romanes. Aquest augment progressiu de la temperatura combinat amb la justa reacció de contrast amb el fred, dóna una explosió d’energia renovada, un exercici únic de vasodilatació i vasoconstricció que renova a força vital. Aquesta lenta i gradual baixada de la temperatura corporal, combinada amb la justa reacció de contrast amb el fred ajuda a relaxar la musculatura i aconsegueix una forta sensació de relaxació físico-psíquica.
  • El circuit PURIFY afavoreix l’eliminació de toxines i l’excés de líquid mitjançant un augment de la transpiració. Aquest efecte s’aconsegueix amb la repetida exposició a les altes temperatures de la sauna seca. Gràcies a la intensitat de la calor aquest circuit augmenta la sudoració amb els beneficis que això suposa per a la salut. Amb la suor s’alliberen impureses i s’oxigena la pell a la vegada que el consum d’oxigen augmenta i accelera l’activitat respiratòria afavorint l’eliminació de les toxines.
  • El circuit EXCITE afavoreix una sensació de renovada vitalitat. A través de la tensió del sistema metabòlic, millora el ritme de la freqüència cardíaca. S’inicia al bany de vapor on la temperatura és continguda per finalitzar a la sauna seca amb temperatura elevada.

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.