El 7 de març vine al taller “La dona nova: Com entrenar a partir dels 45”

Si t'interessa millorar la teva condició física i entendre els canvis en el cos de la dona a partir dels 45 no et perdis aquest taller
La dona nova: Com entrenar a partir dels 50
Celebrem el Dia Internacional de les Dones amb un taller gratuït i oberta a tothom

El dimarts 7 de març apunta’t al taller “La dona nova: Com entrenar a partir dels 45”, una sessió teòric-pràctica en la qual t’aproparem les claus dels canvis fisiològics que es produeixen en la dona a partir de certa edat i com l’exercici físic pot ajudar-te a millorar-ne les conseqüències.

 

El taller, que celebrem en el marc del Dia Internacional de les Dones, serà gratuït i oberta a tothom (abonades i no abonades) al Pavelló del Claror Cartagena. Vine amb roba i calçat esportiu per fer el test i els exercicis que durem a terme.

 

La Natàlia San Nicolàs, tècnica de fitness i entrenadora personal del Claror Cartagena, impartirà aquesta sessió que constarà d’un bloc teòric de 45 minuts, on analitzarem quins són els canvis de les dones a partir dels 45 anys així com les pautes d’entrenament. En el segon bloc pràctic de 45 minuts podràs fer un test de resistència i força i pautarem uns exercicis de força amb material.

 

Si t’interessa millorar la teva condició física i entendre els canvis en el cos de la dona a partir dels 45 no et perdis aquest taller. T’hi esperem!

ACTIVITAT OBERTa A TOTHOM

taller

“La dona nova: Com entrenar a partir dels 45”

Dimarts 7 de març

De 12 a 13:30h 


Descobreix els canvis fisiològics que es produeixen en la dona a partir de certa edat i com l’exercici físic pot ajudar-te a millorar-ne les conseqüències.

Pavelló del Claror Cartagena

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.