El grup Claror obre un nou centre, el “22 Fitness Club”, a Santa Maria de Palautordera

22 Fitness Club

El Grup Claror, del que formen part la Fundació Claror i Llinarsport, ha obert les portes d’un nou centre esportiu, el “22 Fitness Club”, a Santa Maria de Palautordera, localitat del Vallès Oriental situada a 45 km de Barcelona.

El 22 Fitness Club, situat al número 10 del carrer Martí i Julià, arriba a Santa Maria de Palautordera amb una oferta d’activitats nova a la zona, que inclou activitats d’alt consum calòric com Body Pump, Body Attack, Funtional Box, HIFT, HIFT aquàtic i Spinning Watts; activitats de ball com Zumba; activitats de cos-ment com Estiraments, Hipopressius, Ioga i Pilates; i activitats de tonificació com GAC, Tono, Core postural, o Aiguagim.

El club també ofereix servei d’Entrenador Personal, d’entrada amb una promoció d’un pack de dues sessions per 59 euros, així com serveis de bellesa i estètica com quiromassatges, massatges relaxants, o ritual ayurveda. Ben aviat s’oferirà també serveis d’estètica.

El 22 ofereix dues modalitats d’abonament: la quota Total que permet l’accés al club en qualsevol moment del dia i tots els dies de l’any per 55,95 euros al mes, i la quota Duo pensada per a parelles que facin una inscripció conjunta de dues persones i que permet un accés total al centre per un total de 99,95 euros al mes (menys de 50 euros per persona). La matrícula és de 80 euros, tot i que actualment hi ha una promoció d’obertura de matrícula gratis fins el 16 d’octubre..

El club obre de 7 a 22h els dies laborables, els dissabtes de 8 a 20h, i els diumenges de 9 a 14h.

La pàgina web del club és www.22fitnessclub.cat, i té presència a Instagram i Tik Tok amb el nom de perfil @22_FitnessClub.

En el moment de l’obertura ja ha superat els 400 abonats, i l’objectiu és arribar als 1000.

 

1.200 m2 de club

El nou club, orientat a majors de 16 anys, té 1.200 metres quadrats i compta amb una àmplia sala de fitness, 3 sales d’activitats que ofereixen una àmplia varietat d’activitats incloses a la quota i una piscina de natació de tres carrers de 18 metres de llargada. A més, compta amb una zona spa amb una piscina amb efectes lúdic-termals, i una sauna. El 22 Fitness Club ofereix també un espai de massatges, d’estètica, així com una cabina de raigs UVA.

Els principals proveïdors del club son Matrix y Thomas Wellness Group-Evergy.

 

Una oportunitat de mercat

El 22 Fitness Club és ubicat al mateix lloc on ja hi havia un club de fitness que haver de tancar arran de les dificultats provocades per la pandèmia. Els propietaris del club van decidir no reobrir-lo, i es van adreçar al Grup Claror per si estaven interessats en assumir la gestió. Després d’uns mesos de negociacions, ambdues parts van arribar a un acord perquè el Grup Claror llogués les instal·lacions i explotés el club per un període de quinze anys. A més, el grup Claror ha fet una inversió de 400.000 euros per adequar i modernitzar les instal·lacions, amb l’objectiu de convertir-lo en un club de fitness modern, dotat de les últimes tendències tant en activitats com en equipaments, i que esdevingui la referència del fitness del Vallès Oriental.

A diferència dels 10 centres esportius que ara mateix gestionen les entitats del grup Claror (Fundació Claror i Llinarsport SL), aquest club de fitness no és de titularitat municipal, sinó gestionat de forma privada per Llinarsport SL, una de les filials del grup, que alhora està formada per la Fundació Claror i l’Escola Ginebró, i que gestiona, entre d’altres clubs l’Esportiu de Llinars, també a la comarca del Vallès Oriental, així com els poliesportius municipals de Sant Joan Despí i de Taradell.

El director General del Grup Claror, Gabriel Domingo, explica que “l’apertura d’aquest club no significa que a partir d’ara Claror pretengui obrir clubs privats. Senzillament s’ha d’entendre com una molt bona oportunitat de mercat, en una zona geogràfica que ja coneixem, i que pot ajudar molt a equilibrar l’economia de Llinarsport SL, que ha resultat tant danyada pels efectes de la pandèmia”.

Val a dir que aquesta no és la primera experiència del Grup Claror gestionant clubs privats. De fet, el primer centre del grup, l’Esportiu Claror, va néixer al carrer Sardenya 333 de Barcelona el 1982 com a club privat, i no va ser fins al cap d’onze anys, el 1993, quan va convertir-se en equipament públic fruit de l’ampliació que es va fer l’any post-olímpic.