Escull el teu Entrenador Personal, ja en són 125 al Grup Claror

Amb els nous EPs, el Grup Claror suma 125 Entrenadors i Entrenadores Personals formats i altament capacitats per aconseguir qualsevol objectiu
graduacio-ep

El graduats van rebre ahir el seu títol en una celebració especial al Claror Can Caralleu que els acredita com a nous Entrenadors Personals Claror

Aquest mes de gener podreu gaudir de 31 nous entrenadors i entrenadores personals al Grup Claror. Els participants a la Formació d’Entrenadors Personals Claror, que ha celebrat la seva 5a edició d’octubre a novembre de 2022, van rebre a mitjans de mes el seu títol EP en una celebració especial al Claror Can Caralleu que els acredita com a nous Entrenadors Personals.

 

Per clubs, el Claror Can Caralleu suma 7 nous entrenadors/es personals, el Claror Cartagena i Claror Sardenya 5 cada un, el Claror Marítim 6, L’Esportiu de Llinars 3, mentre que els Poliesportius de Sant Joan Despí en sumen 1 i l’Espai d’Aigua i Salut Taradell 2.

 

La formació, que té una durada de 3 mesos, garanteix als participants tots els coneixements necessaris per crear una experiència d’entrenament única per als abonats/des dels diferents clubs esportius del Grup Claror.

 

Un total d’11 professors (9 formadors interns i 2 d’externs) han impartit els continguts que permeten formar els futurs entrenadors en àrees tan importants com:

  • Patologies en l’activitat física
  • Excel·lència i professionalitat
  • Fonaments de la biomecànica
  • Entrenament per objectiu i capacitats condicionals
  • Vendes

Aquestes són algunes de les àrees de coneixement que assoleixen els participants, entre molts altres continguts de valor que aporten un salt qualitatiu als nous graduats, i que mantenen el servei d’Entrenament Personal del Grup Claror en un procés continu de formació i adaptació a l’entorn actual.

 

Els nous entrenadors ens expliquen que ha de tenir un Entrenadors Personal Claror

Amb aquests nous 31 EPs, el Grup Claror suma 125 Entrenadors i Entrenadores Personals formats i altament capacitats per fer que qualsevol objectiu es pugui aconseguir.

 

La nova convocatòria de formació per a entrenadors personals del grup serà el mes d’octubre de 2023.

Consulta tota la informació sobre els Entrenadors Personals Claror >

Galeria d’imatges de la 5a Graduació Entrenadors Personals Claror