Els Clubs Claror ens unim a la lluita contra el càncer

Quinzena solidària per recaptar fons per la construcció de la Nova Àrea d'Hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l'Hospital Vall d'Hebron
NOTIWEB 2024 (9)

El pròxim 4 de febrer és el Dia Mundial del Càncer i el 15 de febrer el Dia Mundial del Càncer Infantil, per això els Clubs Claror hem organitzat una quinzena plena d’activitats solidàries amb l’objectiu de recaptar fons per a la Nova Àrea d’Hospitalització d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquesta iniciativa, gestionada per la Fundació Albert Bosch, destaca el compromís social dels Clubs Claror en suport a causes que marquen la diferència.

 

La causa a la qual destinarem tota la recaptació és un projecte integral de condicionament i humanització de la zona d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Això permetrà que a l’excel·lència mèdica de l’hospital s’hi uneixi l’alegria de la llum, dels espais harmoniosos i eficients i de les zones de descans i oci recondicionades i accessibles. Tot això perquè els nens, nenes i adolescents amb càncer i els seus cuidadors puguin transitar aquesta etapa amb major comoditat.

Què farem els Clubs Claror? Com pots sumar-t’hi?

Hem preparat diverses activitats amb inscripció solidària que, a més de participar en la causa de millorar les condicions d’hospitalització pels nens amb càncer i hematologia pediàtrica, prometen diversió i moviment per a totes les edats.

Les activitats solidàries

📆 Dimarts 13 de febrer Caminada Solidària al Claror Sardenya

Si aquest dia t’apuntes a caminar les teves passes sumaran al projecte solidari del càncer infantil de l’Hospital Vall d’Hebron.

🕛 Hora: 8 a 11h

📍Lloc: Sortida Claror Sardenya

💵 Inscripció solidària: 5€ abonats / 10€ no abonats

📆 Dissabte 17 de febrer Jornada Solidària al Claror Can Caralleu

Podràs gaudir de diferents activitats al llarg del dia per a tots els gustos:

AMERICANA DE PICKLEBALL

🕛 Hora: de 11 a 13h

📍Lloc: Pavelló Claror Can Caralleu

💵 Inscripció solidària: Abonat 10€ / No abonat 15€

TORNEIG DE PÀDEL MIXTE

🕛 Hora: de 14h a 20h

📍Lloc: Pistes de Pàdel Claror Can Caralleu

💵 Inscripció solidària: Abonat 20€ / No abonat 25€

🎾 Places: 20 parelles

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.