Els Clubs Claror millorem les sales de fitness

Tres dels Clubs Claror reestrenaran la sala de fitness
SalaMAR_Fitness

Les noves sales donaran resposta a les tendències més actuals i amb més demanda del fitness

📢 Tres dels Clubs Claror reestrenaran la pròxima setmana la sala de fitness.

 

I és que, per tal de donar resposta a la demanda de la majoria dels usuaris de la sala, es reordenaran els espais i afegirem noves màquines potenciant la zona de pes lliure, d’entrenament de força i d’entrenament funcional. Les noves sales, d’aquesta manera, donaran resposta a les tendències més actuals i amb més demanda del fitness.

 

Els canvis a les sales es faran en el menor temps possible per mirar d’afectar el mínim als usuaris. Així i tot, els canvis faran inevitable que les sales hagin de tancar-se a l’ús dels abonats durant uns períodes de treball imprescindible.

 

Els moments en què les sales de fitness romandran tancades seran els següents:

  • Claror Marítim: Dimarts 24 i dimecres 25 de gener
  • Claror Cartagena: Dilluns 30 de gener
  • Claror Sardenya: Dimarts 31 de gener i dimecres 1 de gener | Obertura prevista: el dijous 2 de febrer a partir de les 7h obrirà la zona de pes lliure, el Teambeats, el Biocircuit, les cintes de córrer i les plaques.

 

Durant els dies en què les sales romanguin tancades per les obres d’adequació els abonats podran fer ús, sense cap sobrecost, de qualsevol dels altres Clubs Claror, inclòs Can Caralleu, tot i aquest no veu afectada la seva sala que recentment ja va ser renovada.

 

💪 Esperem que els canvis que hem preparat a la sala us agradin i us ajudin a gaudir de la millor experiència en la pràctica del fitness