Els Clubs Claror regalem 3000 rellotges de sorra per controlar el temps de les dutxes

L'entrega dels rellotges es realitzarà a la recepció del teu club per ordre d'arribada. No esperis més i assegura't d'obtenir el teu!
NOTIWEB_MASTER (4)

En la nostra constant cerca de promoure pràctiques sostenibles, posem en marxa una nova campanya de sensibilització “Talla’t amb l’aigua, una dutxa 3 minuts!”.

 

En el marc d’aquesta iniciativa regalem rellotges de sorra de 3 minuts de durada per ajudar-te a calcular la durada de les teves dutxes! Aquest regal està disponible per a tots els abonats i abonades dels nostres clubs.

Com Obtenir el teu Rellotge de Sorra

A partir d’avui posem a disposició dels abonats i abonades dels Clubs Claror, L’Esportiu de Llinars i el 22 Fitness Club més de 3.000 rellotges de sorra, amb els que podreu calcular la durada exacta de les vostres dutxes. Amb l’entrega dels rellotges se us adjuntarà informació addicional que serà útil per controlar el consum d’aigua també d’ús domèstic.

 

L’entrega dels rellotges es realitzarà a la recepció del teu club per ordre d’arribada. No esperis més i assegura’t d’obtenir el teu! La distribució es farà fins a exhaurir existències.

 

Aquest petit gest forma part del nostre compromís amb la sostenibilitat i la consciència ambiental. Uneix-te a nosaltres en la campanya per un ús responsable de l’aigua!

Altres idees per estalviar en la dutxa de casa

A més del rellotge pots posar en pràctica altres mesures com:

  • Utilitza dispositius reductors del cabal
  • Apaga l’aigua de forma intermitent
  • Usa xampús 2 en 1
  • Reutilitza l’aigua
  • Fes servir aigua tèbia
  • Calcula el temps amb el rellotge de sorra

 

Des de Clubs Claror, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.