Els tècnics i tècniques dels Clubs Claror renoven els seus coneixements en Hipopressius

Aquesta capacitació avançada té com a objectiu principal enriquir les sessions d’Hipopressius que oferim en els nostres centres
NOTIWEB_MASTER (10)

En un esforç continu per millorar la qualitat de les nostres classes i assegurar que el nostre equip estigui al dia amb les últimes tendències, el mes de febrer vam celebrar una jornada formativa centrada en el mètode hipopressiu per als tècnics i tècniques dels Clubs Claror. Aquesta capacitació avançada té com a objectiu principal enriquir les sessions d’Hipopressius que oferim en els nostres centres, incorporant una major varietat de recursos que permetin treballar aspectes addicionals com la força i la mobilitat, fonamentals per optimitzar l’execució de cada sessió.

 

El mètode hipopressiu, conegut pels seus múltiples beneficis, com ara la millora de la postura, la reducció del perímetre abdominal i l’enfortiment del sòl pelvià, s’ha consolidat com una classe essencial a les graelles dels Clubs Claror. Amb aquesta nova formació, els instructors i instructores no solament perfeccionaran les seves habilitats en l’aplicació de tècniques hipopressives sinó que també aprendran com integrar aquests exercicis amb altres moviments que potenciïn la força i la mobilitat dels participants.

 

Els tècnics i tècniques participants d’aquesta formació han expressat el seu entusiasme i satisfacció, destacant la importància de renovar i ampliar els seus coneixements per oferir classes més dinàmiques, variades i efectives.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.