Estrenem nova Sala d’Spinning al Claror Cartagena amb més sessions setmanals

Aquest canvi marca l'inici d'una reorganització més àmplia dins del Claror Cartagena
NOTIWEB_MASTER (22)

El pròxim dimarts 23 d’abril, el Claror Cartagena obrirà les portes de la nova sala de spinning amb una sessió de benvinguda a les 18:15 hores, reserva la teva plaça des de 72 hores abans!

 

Amb l’obertura de la nova sala, es duran a terme 5 sessions addicionals a la setmana, el que significa que s’oferiran un total de 26 sessions d’spinning cada setmana. Prepara’t per pedalar com mai abans!

 

Aquest canvi no només implica la inauguració d’una nova sala d’spinning, sinó que també marca l’inici d’una reorganització més àmplia dins del Claror Cartagena. Reubiquem altres espais per ampliar la sala de fitness, buscant millorar el confort dels nostres abonats i abonades. Aquesta mesura busca proporcionar un ambient més còmode i funcional perquè tots els usuaris gaudiu al màxim de la vostra experiència al centre.

 

L’obertura de la nova sala de spinning és només el començament d’una emocionant transformació a Claror Cartagena. No et perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta nova etapa de fitness i benestar!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.