Estrenem nova web més intuïtiva, accessible i amb un disseny renovat

El Grup Claror estrenem una nova pàgina web amb la qual volem oferir una millora en l’accessibilitat a la informació als nostres usuaris
notiweb
Us convidem a navegar i descobrir la nova pàgina web, amb un disseny responsive renovat

El Grup Claror estrenem una nova pàgina web amb la qual volem oferir una millora en l’accessibilitat a la informació als nostres usuaris.

El projecte, que ha contemplat un canvi del disseny i de la imatge de marca, sobretot, s’ha centrat en la millora de la usabilitat, que permetrà un accés a la informació més simple i des d’una òptica de grup.

El nou portal ofereix una arquitectura de continguts optimitzada i millorada, i amb accés directe a tota l’oferta de serveis que comparteixen els clubs esportius del Grup Claror.

Us convidem a navegar i descobrir la nova pàgina web, amb un disseny responsive renovat, espai client on poder gestionar les dades personals i reserves d’activitats, a més de tota la informació de cada un dels nostres clubs a l’abast dels abonats/des.

Així mateix, des del menú superior trobareu un nou accés als horaris de cada club, a l’oferta més completa en fitness dels nostres centres esportius, a les activitats complementàries per a tota la família i als serveis de salut perquè desconnectis i milloris la teva condició física.

A més, disposeu de tota la informació dels Clubs Claror a través de les notícies d’actualitat i un munt d’articles d’interès sobre fitness, esport, nutrició, salut i wellness de la mà dels millors professionals dels Clubs Claror al Blog Claror.

En aquest pas cap a una millora digital de l’entitat, continuarem treballant en la nova plataforma per anar incloent noves funcionalitats digitals tant per abonats/des com per a futurs clients.

Esperem que us agradi!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.