Estrenem noves recepcions als Clubs Claror

Per tal de millorar els espais, accessos i l'experiència que viviu dins dels nostres clubs des que hi entreu hem iniciat un procés de millora que finalitzarà el mes d'octubre.
18

Fem un pas més en el projecte de millora de l’experiència Claror per a tots els usuaris que accediu a les nostres instal·lacions.

Ja podeu gaudir de les noves recepcions dels Clubs Claror. Hem reformat uns espais clau que configuren el punt neuràlgic i de trobada de totes les persones que feu ús dels Clubs Claror. Amb aquest primer canvi hem convertit les recepcions en espais:

  • Més accessibles i còmodes
  • Punts de trobada i d’ajuda on millorem l’atenció als usuaris
  • Espai de millora de les circulacions dels diferents grups que fan ús dels clubs

Millorar l’experiència que teniu des que obriu la porta de les recepcions és un projecte clau per Claror. Hem convertit les recepcions en espais més diàfans, moderns i enfocats a oferir-vos la millor atenció a totes les persones que formeu part de Claror.

COMPLETEM EL CANVI AMB L’OFICINA ELECTRÒNICA

Hem fet el primer pas en el camí de la millora de l’experiència dins dels nostres clubs, que finalitzarà el mes d’octubre quan posem en marxa l’oficina electrònica amb accés des de la web www.claror.cat i des dels nous tòtems d’autogestió que instal·larem a les recepcions.

El nou espai de tràmits permetrà fer gestions en línia com l’alta online, apuntar-se a cursets i gestionar les mateixes dades personals.

Continuem millorant dia a dia per oferir-te una experiència 10!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.