Èxit de participació infantil a La Milla Sagrada Família 2023

La Milla reuneix a prop de 1.000 corredors i corredores en les diferents sèries populars d’aquesta edició més enfocada als atletes en edat escolar.
NOTIWEB (3)

Ahir, diumenge 29 d’octubre, es va celebrar un clàssic de les curses de Barcelona: La Milla Sagrada Família. En la seva 36a edició, després de 3 anys de parada a causa de la COVID, la cursa de 1.906 metres es va tornar a celebrar als voltants de la Sagrada Família.

 

Enguany, amb prop de 1.000 participants, La Milla compleix amb el seu principal objectiu de promocionar l’esport i l’activitat física entre els infants i joves en edat escolar.

 

Amb un circuit doble, al voltant de la Sagrada Família, els corredors i corredores han gaudit d’una jornada d’atletisme, en les diferents sèries que s’han celebrat.

 

Ja podeu consultar les classificacions:

Èxit de la sèrie Familiar

En un matí marcat per sol i el cel clar, la sèrie familiar de La Milla va ser una de les grans protagonistes. Des d’infants de mesos fins als 6 anys van gaudir d’una cursa de 200 metres al costat de les seves famílies. A més, es va estrenar aquest any la nova modalitat de cursa adaptada per aquells infants i joves amb diversitat funcional.

 

Amb això, el Grup Claror demostra un any més el seu compromís amb el barri de la Sagrada Família, així com la tasca de cohesió social que fa l’entitat per tal de promoure els valors de l’esport i el lleure entre els ciutadans del districte.

GALERIA D’IMATGES

Ja pots veure totes les fotos de La Milla Sagrada Família 2023. 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.