Festassa d’inauguració del 22 Fitness Club

Van participar gairebé 200 abonats i abonades que van gaudir d'una jornada especialment pensada per ells
foto_inauguracio22
Gràcies a tots i totes els que hi vau participar!

El passat dijous 10 de novembre el Grup Claror, format per Fundació Claror i Llinarsport, vam celebrar la festa d’inauguració del nou centre esportiu 22 Fitness Club recentment estrenat a Santa Maria de Palautordera, localitat del Vallès Oriental situada a 45 km de Barcelona.

Vam programar una tarda d’activitats només per a abonats i abonades del 22 Fitness Club, amenitzada per uns convidats especials que van fer gaudir als assistents d’una jornada plena de sorpreses i amb espectacle garantit.

Van participar gairebé 200 abonats i abonades, que a partir de les 17h van gaudir d’una festassa especialment pensada per ells, en la que van poder triar entre les diferents activitats especials com:

  • Zumba
  • Spinning amb Melcior Mauri
  • Pilates
  • Aiguagim
  • Funcional Box
  • Repte a la sala de fitness
  • Body Combat
  • HIIT Aquatic
  • Yin Yoga

El hosters Àlex Marteen, Aleix Lladó i el Ferran Cornejo van ser els mestres d’orquestra que van conduir tota la jornada festiva i van omplir de música i ball l’acte central de la inauguració.

Aquí us deixem un resum en imatges de la jornada que parlen per si soles. Gràcies a tots i totes els que vau participar de la festassa del 22!

Guanyadors/es del concurs

Durant la jornada vam sortejar diversos premis per als abonats i abonades que van interactuar a través de les xarxes socials i van participar de la festa també en l’entorn digital. Els guanyadors i guanyadores són:

🎁 @annaayatsllorens (Rellotge Coros)
🎁 @alexandragale_ (Rellotge Coros)
🎁 @gemmacanye (1 mes gratis)
🎁 @sara__roger (2 sessions d’Entrenador Personal)
🎁 @losmundosdexenia (Pulsòmetre Polar)
🎁 @ariadna_cassi (Pulsòmetre Polar)

El nou 22 Fitness Club

El nou club, orientat a majors de 16 anys, té 1.200 metres quadrats i compta amb una àmplia sala de fitness, 3 sales d’activitats que ofereixen una àmplia varietat d’activitats incloses a la quota i una piscina de natació de tres carrers de 18 metres de llargada. A més, disposa d’una zona spa amb una piscina amb efectes lúdic-termals, i una sauna. El 22 Fitness Club ofereix també un espai de massatges, d’estètica, així com una cabina de raigs UVA. Més info en aquest enllaç >