Gaudeix dels 30 nous Entrenadors i Entrenadores Personals al Grup Claror

Amb els nous EPs, el Grup Claror suma més de 200 Entrenadors i Entrenadores Personals formats i altament capacitats per aconseguir qualsevol objectiu
NOTIWEB_MASTER (26)

Els graduats i graduades van rebre ahir el seu títol en una celebració especial al Claror Can Caralleu que els acredita com a nous Entrenadors Personals Claror

Aquest dijous 25 d’abril, hem celebrat la graduació de 30 nous entrenadors i entrenadores personals que han completat amb èxit la 6a edició de la formació EP Claror.

 

Aquesta formació intensiva, que va tenir lloc del 5 al 28 de febrer, ha capacitat els participants en àrees fonamentals per a l’exercici de la seva professió. Des de patologies en l’activitat física fins a tècniques avançades d’entrenament, els nous graduats i graduades han adquirit coneixements especialitzats que els permetran oferir-vos un servei excepcional. 

 

Entre els continguts impartits es troben temes crucials com l’excel·lència i la professionalitat, els fonaments de la biomecànica, l’entrenament per objectius i les capacitats condicionals, així com tècniques de vendes que els permetran potenciar la seva carrera com a entrenadors personals.

Amb aquests nous 30 EPs, el Grup Claror suma més de 200 Entrenadors i Entrenadores Personals formats i altament capacitats per fer que qualsevol objectiu es pugui aconseguir.

 

Consulta tota la informació sobre els Entrenadors Personals Claror >

Galeria d’imatges de la 6a Graduació Entrenadors Personals Claror