Gaudeix del nou servei d’Entrenador Personal Pala al Claror Can Caralleu

Un Entrenador Personal Pala és una bona opció per millorar el teu joc o per aquells que desitgeu perfeccionar les habilitats en els esports de raqueta
2

Els aficionats al tennis i al pàdel de Claror Can Caralleu ja podeu gaudir del nou servei EP Pala. Un Entrenador Personal Pala és una bona opció per millorar el teu joc o per aquells que desitgeu perfeccionar les habilitats en aquests esports de raqueta.

 

És un servei per abonats/des i no abonats/des del club, amb el que podreu gaudir d’una atenció personalitzada i dedicada, amb sessions d’entrenament adaptades a les vostres necessitats i objectius individuals. Ja sigui que estiguis buscant millorar la seva tècnica, augmentar la teva resistència o treballar en estratègies específiques de joc, els entrenadors personals estan preparats per ajudar-te a assolir els teus objectius. Tots els EP Pala estan qualificats i han finalitzat la formació específica d’EP Claror.

 

Per a aquells que estigueu interessats a gaudir d’aquest nou servei, podeu preguntar a la recepció del club per obtenir més informació i reservar la vostra primera sessió d’Entrenador Personal Pala.

 

És l’oportunitat perfecta per dominar el joc de raqueta!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.