Gaudeix d’un 10% de descompte als establiments OAKberry

Nou acord de col·laboració entre Clubs Claror i OAKberry perquè gaudiu d'una alimentació natural i saludable
NOTIWEB 2024 (3)

A partir d’ara tots els abonats i abonades del Clubs Claror, podeu gaudir d’un 10% de descompte durant tot l’any als locals d’OAKberry de la Barceloneta i de Sagrada Família. Aquest acord de col·laboració entre Clubs Claror i OAKberry que us farà somriure encara més cada vegada que visiteu els nostres clubs.

Què és OAKberry?

OAKberry és molt més que una marca, és una experiència única que captiva a tots els amants dels productes naturals i deliciosos. Amb un enfocament fresc i saludable, OAKberry és una cadena especialitzada en bowls d’açaí i altres ofertes gastronòmiques basades en ingredients naturals i nutritius. Amb una filosofia compromesa amb la qualitat i l’autenticitat, OAKberry s’ha convertit en un referent de l’alimentació conscient, oferint opcions delicioses per a aquells que busquen un equilibri perfecte entre el benestar i el plaer gastronòmic.

Cerca la teva botiga OAKberry que tinguis més a prop aquí.

Al costat del Claror Sardenya, podràs gaudir de tots els productes OAKberry al seu local del carrer Sardenya cantonada Rosselló. 

oakberry, nou Col·laborador dels esdeveniments Claror

A més a més, OAKberry també està col·laborant en els esdeveniments Claror proporcionant productes als participants, com barretes saludables, tal com en vam poder gaudir en l’última edició de la Travessa Claror al Mar o al 25 aniversari de Claror Cartagena. 

Estem emocionats de compartir aquestes notícies amb vosaltres i esperem que aprofiteu al màxim aquest nou benefici.

Gràcies per ser part de la nostra família d’abonats i gaudiu dels descomptes en els productes d’OAKberry durant tot aquest 2024. 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.