Informació sobre l’estat del Pla de Sequera i la seva afectació als Clubs Claror

Les mesures s'implementen en compliment de les noves restriccions en el consum d’aigua en entrar en Fase 1 del Pla de Sequera
NOTIWEB_MASTER (9)

Davant la greu situació de sequera que pateix Catalunya i arran de l’entrada en Fase 1 d’emergència, decretada per la Generalitat de Catalunya, els Clubs Claror anunciem la implementació de mesures de gestió eficient de l’aigua. Aquestes accions busquen disminuir el consum d’aigua a les instal·lacions i fomentar una actitud conscient cap a l’ús responsable d’aquest recurs vital.

Mesures aplicades

  1. Tancament del 25% de les dutxes dels vestidors d’abonats i d’abonades.
  2. Tancament de les dutxes d’accés a la piscina, excepte una, que per motius higiènics romandrà oberta exclusivament per utilitzar-la abans d’accedir a les piscines.
  3. Tancament de totes les dutxes de sensacions.
  4. Tancament de les dutxes dels vestidors de grups, que només es podran fer servir en partits de competicions oficials.
  5. Tancament hidromassatge Claror Cartagena

Aquestes mesures i d’altres accions que duen a terme els Clubs Claror s’implementen en compliment de les noves restriccions en el consum d’aigua que entren en vigor en el decret de l’emergència per sequera publicat al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

 

S’espera que aquestes mesures no només ajudin a fer front a l’actual situació de sequera, sinó que també fomentin una consciència més àmplia sobre la importància de vetllar pel nostre recurs més preuat.

 

Des de Clubs Claror, reiterem el nostre compromís permanent per continuar reduint la despesa d’aigua als clubs i us animem a seguir amb totes les mesures d’estalvi que ens han permès entre tots i totes reduir en els darrers 3 anys més del 33% d’aigua del que consumíem.

 

Teniu més informació sobre les mesures d’estalvi d’aigua que duem a terme els Clubs Claror a l’espai web dedicat a l’Acció pel Climaon hi trobaràs un munt de consells i recomanacions.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.