Inscripcions obertes a la Claror Spartan Challenge: supera’t amb la millor cursa d’obstacles del Montseny

El pròxim dissabte 11 de març vine a la Claror Spartan Challenge i gaudeix d'una cursa d'obstacles de 3,5 km amb 22 proves.
claror-spartan-challenge

Tens ganes de viure una experiència única? Et proposem un repte per posar-te al límit de les teves capacitats amb la millor cursa d’obstacles del Montseny: la Claror Spartan Challenge.

 

El pròxim dissabte 11 de març vine a la Claror Spartan Race i gaudeix d’una cursa d’obstacles de 3,5 km amb 22 proves per superar-te. Ja pots inscriure’t per participar-hi amb el teu equip.

 

El circuit, al voltant de L’Esportiu de Llinars, compta amb un seguit de proves físiques, d’agilitat i resistència, que et duran al límit de les teves capacitats. Vine amb tota la motivació per passar entre el fang, grimpar, estellar troncs o arrossegar-te per terra.

La Claror Spartan chalenge d’adults

La Claror Spartan Challenge s’emmarca en la celebració del Dia Internacional de la Dona, per això, els equips formats per 4 integrants hauran d’incloure com a mínim una dona en cada un d’ells.

 

La sortida es farà esglaonada a partir de les 10h del matí a L’Esportiu de Llinars, i s’allargarà la prova fins a l’arribada de l’últim equip.

Claror Spartan Kids

A les 12h del migdia es donarà la sortida de la cursa dels més petits. Els infants a partir de 6 i fins a 12 anys es poden apuntar a l’edició Claror Spartan Kids per gaudir d’un circuit de proves adaptades amb les quals s’ho passaran d’allò més bé. La inscripció per als més petits és gratuïta.

 

Els infants replicaran les proves dels adults en un circuït de 300 metres al darrere de L’Esportiu.

Si tens ganes de viure una experiència única apunta’t ja a la Claror Spartan Challenge